Martin Gore: ‘Každý máme svoje problémy’

Martin Gore: ‘Každý máme svoje problémy’

"Je pre mňa veľmi ťažké písať pesničky o šťastí bez pocitu, že klamem," hovorí Martin Gore z Depeche Mode. Nový album Depeche Mode, "Playing The Angel" vyjde už o dva týždne. Takto uviedol rozhovor s Martinom Gorem švédsky magazín Dagens Nyheter.

Depeche Mode v San Diegu

Depeche Mode v San Diegu

V súvislosti s vydaním nového albumu Depeche Mode, ako aj očakávaného koncertu v americkom San Diegu, zverejnil portál SignOnSanDiego.com krátky článok dokazujúci fakt, že aj v Spojených štátoch sa na svoju obľúbenú skupinu fans veľmi tešia.

Musel som sa s tým vysporiadať

Musel som sa s tým vysporiadať

Tak, ako sa dalo očakávať s rozhovormi sa roztrhlo vrece. Nasledovný, veľmi slušný rozhovor majú na svedomí Jürgen Dobelmann a Thomas Venker z nemeckého Intro magazínu.

Démoni Depeche Mode

Démoni Depeche Mode

Koniec roka 1996. Skupina konečne v úplnej pohode, v Londýne finišujú práce na očakávanom albume Ultra a Dave si definitívne uvedomuje, čo všetko za posledné roky spôsobil nielen sebe, ale aj ľuďom vo svojom najbližšom okolí.

Čierna oslava sa blíží

Čierna oslava sa blíží

Ďalší z radov článkov ohlasujúcich očakávaný nový album Depeche Mode, "Playing The Angel". Tentoraz oslavné ódy zverejnilo na svojich stránkach nedeľné vydanie prestížnych novín The Washington Post.

Anjelik mojimi očami

Anjelik mojimi očami

Môže byť niečo mučivejšie ako čakanie na nový album, ktorý prví recenzenti označili prinajmenšom pozitívne? Tak si ho skúste vypočuť iba dvakrát. Playing the Angel je totiž album, ktorý si doslova pýta ďalšie a ďalšie počúvanie.

Pop a la Mode - II.časť.

Pop a la Mode - II.časť.

V druhej časti článku z magazínu Spin sa opäť vrátime do Los Angeles, na jar roku 1990, kedy sa odštartovala neklesajúca horúčka záujmu o Depeche Mode a o všetko, čo súviselo s vtedy aktuálnym albumom "Violator".

Pop: Je dobré si pokecať

Pop: Je dobré si pokecať

Ďalší z rozhovorov o pripravovanom albume, tentoraz s Davidom a Benom Hillierom vo víkendovom vydaní magazínu The Sunday Times. Tradične si odpúšťame úvodné analýzy dôležitých medzníkov skupiny a vrhnime sa na podstatné veci.

Hmmm… to stojí za zamyslenie

Hmmm… to stojí za zamyslenie

Pri príležitosti vystúpenia v programe CD:UK, poskytli Depeche Mode krátky a v celku príjemný rozhovor. Ako sa ukázalo, Depeche Mode je teraz zoskupením troch skladateľov, ale viac v preloženom rozhovore.

Pop a la Mode - I.časť

Pop a la Mode - I.časť

V roku 1990 sa v Spojených štátoch rozpútala okolo Depeche Mode skutočná hystéria, hraničiaca s výtržnosťami fanúšikov. Vráťme sa teda v čase opäť späť a užime si spolu magickú atmosféru nezabudnuteľného obdobia albumu "Violator"

Jukebox Apokalypsy

Jukebox Apokalypsy

Koniec sveta sa blíži. Ktorých 10 skladieb by ste chceli v posledných chvíľach počuť? Takúto otázku položil magazín Q slávnym osobnostiam a v júnovom čísle prišiel rad aj na Davida Gahana. Takže, tu je jeho 10 posledných prianí

Depeche Mode naživo v Bratislave 2006!

Depeche Mode naživo v Bratislave 2006!

Na základe nepotvrdených informácií kolujúcich internetom o pripravovanom koncerte Depeche Mode v Bratislave sme sa obrátili na organizátora (XL Group) s dotazom, ci môže tieto dohady potvrdiť, alebo vyvrátiť.

Plány Depeche Mode

Plány Depeche Mode

S blížiacim sa termínom vydania albumu "Playing The Angel" sa články súvisiace s Depeche Mode množia na internete ako huby po daždi. Ten nasledovný, ako vo väčšine prípadov obohatený o komentáre Andyho Fletchera, sa objavil na portáli Netscape.

‘Precious’ - Promo CD

‘Precious’ - Promo CD

Priznám sa, že hoci som pasívnym fanúšikom tanečných remixov alternatívnych skladieb, nikdy som si ich nevšímal natoľko, aby som ich bol schopný verejne hodnotiť. Nech mi je preto už vopred odpustené, ak bude výsledný produkt mojich myšlienok nepodarkom. V každom prípade, rádiami koluje promo disk s remixami singla "Precious" a skutočne stojí za povšimutie.

Depeche Mode nahrajú ďalší album

Depeche Mode nahrajú ďalší album

"Depeche Mode nahrajú ďalší album." Tak takéto sebaisté vyhlásenie poskytol svetu v jednom z rozhovorov líder Depeche Mode, Dave Gahan. Povzbudivý článok o očakávanom albume "Playing The Angel" zverejnili stránky Empty World 3, a my vám ho prinášame v preklade.