Playing The Angel: ZA a PROTI

Playing The Angel: ZA a PROTI

Dnes sa všade skloňujú termíny objektívnosť a vyváženosť. Skúsme sa teda opäť vrátiť k aktuálnemu albumu "Playing The Angel" a dajme priestor obom stranám. Pozitívnej, ale aj negatívnej kritike. Človek je predsa v zásade tvor tolerantný...

Celkom noví Depeche Mode

Celkom noví Depeche Mode

Ernest A. Jasmin, korešpondent settlovského denníka The News Tribute, sa pokúsil porovnať históriu skupiny s jej súčasnosťou v tých najdôležitejších oblastiach. Či sa trafil alebo nie, to už je skôr na oddaných fanúšikoch.

Depeche Mode sa v San Antoniu dotkli viery

Depeche Mode sa v San Antoniu dotkli viery

"Bola to hudba, bola to inšpirácia, bola to erotika pre masy." Takto prekrásne zhodnotil stredajšie vystúpenie Depeche Mode v San Antóniu denník Daily Texan. I keď recenzií bude teraz k dispozíií neúrekom, táto rozhodne stojí za povšimnutie.

Depeche Mode na to stále majú

Depeche Mode na to stále majú

V stredu v SBC Centre (San Antonio, 09/11/2005) priekopnícka sythypopová skupina 80-tych rokov vytvorila a znovuvytvorila sexuálne napätie vďaka úderným popovým skladbám a nevľúdnymi, strach naháňajúcimi ódami, ktoré znova a znova privádzali 12 000 fanúšikov do šialenstva.

Pokračujúce piesne viery a oddanosti

Pokračujúce piesne viery a oddanosti

Aký otec, taký syn... možno aj vás to napadne po prečítaní nasledujúceho rozhovoru s Depeche Mode, ktorý sa vo väčšej miere venoval otcovským povahám jednotlivých členov skupiny. Hold, každý z nich je už trojnásobným otcom, a správny otec sa svojim potomstvom rád popýši.

Veselých piesní som veľa nenapísal

Veselých piesní som veľa nenapísal

Martin Gore poskytol bez problémov rozhovor aj pre homosexuálne orientované stránky gaywired.com. Nečakajte však žiadne pikantnosti. Všetko sa točí hlavne okolo hudby a tak trochu okolo Martinových osobných problémov. Tradične vynechajme štatistický úvod a vrhnime sa rovno na otázky.

Návrat z temnôt

Návrat z temnôt

Po 15-tich rokoch sa pionieri popu, Depeche Mode, konečne vrátili s novým albumom, "Playing The Angel". Bolo to naozaj tak? Za ten čas o sebe nedali počuť? Nevydali predsa Depeche Mode od roku 1990 tri štúdiové albumy, jeden živák a zopár kompilácií?

Príťazlivá móda - Depeche Mode v Tampe

Príťazlivá móda - Depeche Mode v Tampe

Tampa - tiež ste vždy zvedaví, čo to spraví s tými všetkými vyčerpanými fanúšikmi Depeche Mode, ktorí boli odjakživa terčom výsmechu v halách stredných škôl? - úvodná otázka recenzenta prvého koncertu Depeche Mode v rámci turné "Touring The Angel".

Naspäť v Depeche Mode

Naspäť v Depeche Mode

Depeche Mode sa vrátili - svieži, no úplne iní. Takto sa začína úvodník denníka Express News (San Antonio, USA), ohlasujúci očakávaný koncert skupiny v tejto metropole, ktorý chalani odohrajú v miestnej aréne SBC Center už v stredu, 9.novembra 2005.

Haló tu Tampa - začíname! - Video ukážky

Haló tu Tampa - začíname! - Video ukážky

Wilma nám síce nepredvídateľne brnkla na nervy, ale dva dni sú oproti štyrom rokom naozaj zrnko piesku. Nič nenasvedčuje tomu, že by Depeche Mode dnes neodpálili dlho očakávané Touring the Angel. Všetko podstatné ohľadom prvého koncertu môžete sledovať s pravidelnou aktualizáciou predovšetkým v neskorých večerných hodinách práve tu.

Client: ‘Budeme 3 dievčatá v koži’

Client: ‘Budeme 3 dievčatá v koži’

Nemecký fanweb client-online.de uverejnil nedávno zaujímavé emailové interview z dievčatami z CLIENT – Sarah Blackwood a Kate Holmes. Dozviete sa v ňom zaujímavé novinky týkajúce sa očakávaného turné, ich nových kostýmov ako aj nového člena - Emily (Client E).

Spin Session s Depeche Mode - 1997

Spin Session s Depeche Mode - 1997

V jeden neskorý aprílový večer zorganizoval magazín Spin rozhlasový rozhovor s Depeche Mode, na ktorom by v podstate nebolo nič zvláštne, keby úlohu moderátora neprisúdili Antonovi Corbijnovi, čím pripravil Spin magazín všetkým poslucháčom skutočne nefalšovanú zábavu. My vám prinášame prepis tohto rozhovoru.

Maj sa, kamoško ...

Maj sa, kamoško ...

Austrálsky denník The Sydney Morning Herald priniesol aktuálny rozhovor s Davidom Gahanom, v ktorom sa spomenulo aj na paralelu medzi ním a Hutchencom, ktorí si konkurovali nielen spevom, ale aj životným štýlom v tom istom období. Bohužiaľ ako vieme, jeden z nich to nezvládol.

Otázky a odpovede: David Gahan

Otázky a odpovede: David Gahan

Magazín Rolling Stone priniesol na svojich stránkach rozhovor s Davidom Gahanom, v ktorom si zaspomínal na svoje detstvo, svoje hudobné začiatky, japonských fanúšikov, či pocity, ktoré prežíval na pokraji smrti v temnom roku 1996.

Depeche Mode pre Entertainment Weekly

Depeche Mode pre Entertainment Weekly

Asi najznámejšia spravodajská TV stanica, CNN, zverejnila na svojich stránkach, v kultúrnej sekcií, videorozhovor s Depeche Mode, v ktorom sa spomenul aj rozhovor pre magazín Entertainment Weekly, kde zaujal hlavne Davidovou spoveďou zo svojich pocitov, ktoré súvisia s Martinom a jeho vnímania Davidovej osoby.