Dave Gahan: V plnom pracovnom nasadení

Dave Gahan: V plnom pracovnom nasadení

Depeche Mode majú za sebou oficiálnu časť jesennej časti "Touring The Angel". A rozhodne veľmi úspešného. Prečo aj nie, keď pohoda v skupine vládne nielen na javisku, ale aj v duši ich frontmana, Davida Gahana. Priznal sa s tým aj prestížnemu americkému denníku The Washington Post.

Desatoro Davidových prikázaní

Desatoro Davidových prikázaní

Spravili média z Davida osobnosť, ktorá vie, čo je to život alebo sa o to postaral sám a je natoľko skúsený, že Vám môže radiť? Nech je to akokoľvek, novembrové vydanie magazínu Q prinieslo v rubrike "Desatoro prikázaní" odporúčania Davida Gahana.

Návrat do zlatého veku - 2.časť

Návrat do zlatého veku - 2.časť

V druhej časti rozhovoru Depeche Mode pre magazín Under The Radar sa budeme venovať aktuálnemu albumu "Playing The Angel". Dočítate sa, čo všetko mu predchádzalo, ako skupina prežívala nahrávanie a tak trochu nám chalani naznačia svoj pohľad na ich vlastnú budúcnosť.

Kult Depeche Mode

Kult Depeche Mode

Proč je v Česku (a na Slovensku*) tolik depešáků? Existuje mnoho kapel s věrnými fanoušky, ale jen jediná si u nás kolem sebe vytvořila skutečný a oddaný kult, mnohdy hraničící až se sektářstvím. Depeche Mode. Co jsou všichni ti chmurně se tvářící jedinci v černých kožených bundách, kteří se ztratili sami v sobě a hledají cestu ven, vlastně zač?

Návrat do zlatého veku - 1.časť

Návrat do zlatého veku - 1.časť

"Nikdy sme nemali dospelácky vzťah. Stále sme akoby tí tápajúci školáci, rozpačití kamoši, ktorí spolu chodili po večeroch von, no potom sa opäť vracali k svojim mamám domov. Takto to je medzi nami dodnes" - Dave Gahan

A Pain That I´m Used To / Newborn

A Pain That I´m Used To / Newborn

Fanúšik Depeche Mode, ktorý siahne po novom albume svojich miláčikov väčšinou odhadne, ktoré zo skladieb majú v sebe singlový potenciál. Nijak inak tomu nebolo v prípade úvodnej skladby "A Pain That I'm Used To", ktorá sa na singel sama pýtala a u ktorej bolo evidentné, že ňou skupina odpáli každý koncert aktuálneho turné.

Depeche Mode v Bratislave, 11.6.2006

Depeche Mode v Bratislave, 11.6.2006

Prinášame Vám od organizátora (XL Group) informácie o najvýznamnejšej udalosti pre slovenských fanúšikov Depeche Mode - koncerte kapely na Slovensku, v Bratislave. Koncert v rámci tretej, letnej časti "Touring The Angel" sa bude konať 11.6.2006 (nedeľa) o 19:00 hod. na futbalovom štadióne bratislavského Interu s kapacitou 32.000 divákov.

Depeche Mode v Toronte, 01/12/2005

Depeche Mode v Toronte, 01/12/2005

Fanúšikom notoricky známy playlist, nadšené publikum, ale aj zopár trápnych momentov, na ktoré si Depeche Mode za tie roky už zvykli. Tak sa dá stručne charakterizovať štvrtkový koncert obľúbenej trojice v Air Canada Centre v Toronte.

Je lepšie ich počuť naživo

Je lepšie ich počuť naživo

Kde bolo tam bolo, teda, tak pred 20-timi rokmi, kedy ste nemohli zapnúť rádio, či ísť do klubu alebo nastúpiť do výťahu bez toho, aby ste popri tom nepočuli hukot, rinčanie a buchot elektronickej hudby... takto sa začína úvod recenzie koncertu DM v Chicagu.

Exciter Interview Disc - 2.časť

Exciter Interview Disc - 2.časť

V druhej časti interview disku k albumu "Exciter" sa vrátime do temnej minulosti Depeche Mode, ktorá svoj vrchol dosiahla počas nahrávania albumu "Ultra". Takisto sa nevyhneme hodnoteniu fanúšikov skupiny a jej úspechu vo všetkých častiach sveta.

Buďte opatrní s Vašimi prianiami

Buďte opatrní s Vašimi prianiami

Magazín The Wave uverejnil rozhovor s Davidom, v ktorom sa opäť vrátime späť do minulosti a zistíme, že tej sa David nikdy nezbaví. Bude tu vždy a musí byť pripravený jej vždy čeliť. A ako sa zdá, minulosť bude ešte dlho námetom jeho tvorby.

Dear SuperStar: Dave Gahan - 1.část

Dear SuperStar: Dave Gahan - 1.část

Takmer prepadol drogám a takmer kvôli nim prišiel o život - táto kombinácia sa vyrovná osudu všetkých štyroch členov Mötley Crüe. Tento nezničiteľný frontman Depeche Mode, ktorý prežil predávkovanie, bol príliš chudý, nerozumný a zbláznený do piercingu, teraz odpovie na vaše otázky...

Rozhovor s Christianom Eignerom

Rozhovor s Christianom Eignerom

Známa persóna z depešáckych stránok Empty World 3, Peter², dostal príležitosť porozprávať sa s Christianom Eignerom na druhý deň po štartovacom koncerte skupiny v St. Peterburgu. A hoci sa mal prevažne týkať jeho sólovej práce, neobišiel sa ani život s Depeche Mode.

Exciter Interview Disc - 1.časť

Exciter Interview Disc - 1.časť

Keďže sme tu mali prepis interview disku k aktuálnemu albumu "Playing The Angel", tak prečo sa nevrátiť o štyri roky späť a predstaviť si návrat Depeche Mode na scénu pomocou interview disku k predošlému albumu Exciter. Tu je jeho prvá časť.

Po toľkých rokoch stále plní energie

Po toľkých rokoch stále plní energie

Martin Gore je pre novinárov tvrdý oriešok, pretože jednak z neho lezú slová ako z chlpatej deky, a na druhej strane Vám nikdy neodpovie na to, na čo sa ho spýtate. Zmeniť sa to pokúsil novinár z LA Times, no aj on si na ňom vylámal zuby.