Z denníka The Bravery - 3. časť

Z denníka The Bravery - 3. časť

Tretí týždeň s Depeche Mode po Európe. Tentoraz nám spevák Sam Endicott porozpráva o historickom zápase v stolnom futbale, o príprave nového albumu a samozrejme nebude chýbať ani reportáž z ďalších zaujímavých pamätihodností. Chalani z The Bravery majú radi skutočné umenie a vyznajú sa v ňom.

Teraz sa v skupine cítim naozaj skvele

Teraz sa v skupine cítim naozaj skvele

Depeche Mode v talianskom Miláne sfilmovali oba koncerty a tento materiál bude použitý na už ohlásené live DVD, ktorého vydanie je zatiaľ plánované na september tohto roka. Andy Fletcher sa porozprával s reportérom agentúry Reuters a čo to prezradil aj o plánoch na tohtoročné leto.

Z denníka The Bravery - 2. časť

Z denníka The Bravery - 2. časť

Druhý mrazivý týždeň na turné s Depeche Mode strávili The Bravery nielen pravidelným koncertovaním, ale aj návštevami historických lokalít, múzeí a neodmysliteľným večerným posedávaním v krčmách. Praha, Franfurkt, Antwerpy, to sú mestá, kde si to najviac užili. Viac o tom napísal klávesák John Conway.

Z denníka The Bravery - 1. časť

Z denníka The Bravery - 1. časť

Po úspešnom americkom turné sa The Bravery pripojili k Depeche Mode aj v Európe. Na ich oficiálnych stránkach sa objavili zápisy z denníka skupiny z akuálneho "výletu" po Starom kontinente a my vám prinášame v preklade ich prvú časť, o ktorú sa postaral bubeník Anthony.

Slovakia says ‘Hello’

Slovakia says ‘Hello’

...alebo ako sme s Cvengom zabávali Martina s Fletchom. Takto "básnicky" by sa dal opísať štvrtkový večer s Depeche Mode vo viedeňskej Stadthalle, ktorý si všetci prítomní veľmi pochvaľovali, no a ja na úvod musím hneď priznať, že to bol môj doteraz najlepší DM koncert.

‘Pitivo máme naozaj radi’ - Smash Hits, 1987

‘Pitivo máme naozaj radi’ - Smash Hits, 1987

Počujte! Depeche Mode majú párty - teda, majú tam kopu pitia, stoly sa prehýbajú pod množstvom jedál, predstierajú, že sú kozmonauti, padajú a vystrájajú pod stolmi, kradnú si drinky, naháňajú ľudí... teda, aby sme boli presní, bavia sa tak všetci okrem Alana Wildera...

‘Suffer Well’ - Club Promo

‘Suffer Well’ - Club Promo

Hoci sa vydanie tretieho singla zo stále aktuálneho albumu "Playing The Angel", "Suffer Well", posunulo na 6.marca 2006, rádiami už nejaký čas koluje jeho promo disk, skladba začína rotovať rozhlasovým éterom, skutočne vydarený videoklip Antona Corbijna je už tiež k dispozícii, no a došlo aj na dj-ov, ktorým je určený aktuálny "club promo" disk.

Magický návrat Depeche Mode

Magický návrat Depeche Mode

V Madride sa neobjavili celých päť rokov, ale pondelková noc Depeche Mode v tejto metropole prelomila ticho a oživila, hoci zámerom koncertu je prezentovať témy aktuálneho albumu "Playing The Angel", magickosť 80-tych rokov aj vďaka skladbám ako "Just Can't Get Enough", Behind The Wheel", či "Personal Jesus".

Naspäť k múru - No.1, 22/02/1986

Naspäť k múru - No.1, 22/02/1986

Depeche Mode sa po vydaní kompilácie singlov z obdobie 1981 - 1985 rozhodli opäť nastúpiť do štúdia a opäť si zvolili Hansa štúdia v západnom Berlíne. Vo februári 1986 sa za nimi vybrali reportér britského magazínu No.1 a porozprával sa s nimi o chystanom albume "Black Celebration".

Martin Gore pre Prima TV - prepis rozhovoru

Martin Gore pre Prima TV - prepis rozhovoru

Pri poslednej návšteve Depeche Mode v Prahe, 23. januára 2006, sa tvorcom relácie T-music televízie Prima naskytla možnosť natočiť krátky rozhovor s Martinom Gorem. Podarilo sa a výsledok ste mali možnosť vidieť 4.februára v spomenutej relácií. depechemode.sk vám prináša jeho prepis.

Nový život Depeche Mode

Nový život Depeche Mode

Los angleský WhereHouse začal v tomto roku vydávať vlastný magazín E360 (Entertainment) a z obalu jeho premiérového čísla sa na Vás nesmejú nik iní, ako Depeche Mode. Okrem fotografií prináša magazín aj článok venovaný histórií skupiny a aktuálnemu albumu "Playing The Angel".

Poslední z futuristov - RM, 25/05/1985

Poslední z futuristov - RM, 25/05/1985

V pomarančovej krajine, v Kalifornií, žije 15 000 futuristov. Samozrejme, že nie veľa ľudí ich pozná, no Depeche Mode ich objavili celkom sami. Určite sa na futuristov pamätáte, konkurovali si s volánikovými novoromantikmi, nosili bláznivé účesy, syntezátori ovládali jedným prstom, dokonca mali totálne uletený tanečný štýl.

An Angel’s Touch (Live in Prague 2006) Download

An Angel’s Touch (Live in Prague 2006) Download

Vďaka saDaM-ovmu videozáznamu pražského koncertu 23.1.2006, vám prinášame na stiahnutie jeho audio podobu. Každý týždeň uverejníme 5 skladieb, počínajúc pondelkom. Prvú päticu skladieb pre nasledujúci týždeň však uverejňujeme už dnes v sekcii Media. Enjoy!

Ohlasy na pražský koncert Depeche Mode

Ohlasy na pražský koncert Depeche Mode

Internet sa začína zapĺňať prvými recenziami v poradí piateho pražského koncertu Depeche Mode, ktorý sa tentokrát konal v novej Sazka Aréne. Prinášame teda niekoľko recenzií, ktoré sú do tejto chvíle dostupné. Článok sa bude pravdepodobne často aktualizovať.

Depeche Mode rozvášnili české fanoušky

Depeche Mode rozvášnili české fanoušky

V zaplněné pražské Sazka Areně to vřelo. Fanoušci Depeche Mode s legendární kapelou odzpívali hity z 80. let i z nového alba Playing the Angel. Od sedmi hodin večer se tribuny a plocha pod scénou, jejíž základ tvořil obrázek bílého anděla na černém pozadí, začaly zaplňovat.