Dave Gahan - Live in Bratislava 2003 - Mp3 download

Dave Gahan - Live in Bratislava 2003 - Mp3 download

depechemode.sk prináša download amatérskej nahrávky koncertu Dave Gahana v Bratislave 08.11.2003. Každý týždeň budú uverejnené 3 skladby. V priebehu februára bude spustený mikroweb venovaný bratislavskému koncertu obsahujúci zaujímavé materiály (fotografie - amatérske aj profesionálne, wallpapery, videá, články/recenzie atď.).

Depeche Mode v Martinových očiach - 1985

Depeche Mode v Martinových očiach - 1985

V nasledujúcom "monológu" z magazínu No1, ktorým bol uvedený pod názvom "Private Lives - The Depeche Mode Story", nám Martin priblíži celý proces jeho prerodu z bankového úradníčka k popovej hviezde.

Depeche Mode v Martinových očiach - 1984

Depeche Mode v Martinových očiach - 1984

Z Martina postupne rastie sebavedomá osobnosť a z plachého chlapčeka sa stáva "živel", ktorý zbožnuje "parties" a vie si život pekne užiť. V rozhovore, z roku 1984, vám ozrejmí, ako k tomuto prerodu došlo.

Spoznáme niekedy skutočnú pravdu?

Spoznáme niekedy skutočnú pravdu?

Magazín Side-line priniesol vo svojom januárovom vydaní exkluzívny rozhovor s Alanom, ktorý po rokoch odmlky opäť prehovoril a rozhodol sa povedať skutočnú pravdu o veciach, ktoré sa po celý čas mystifikovali. Ponúkame vám prvé fragmenty z rozhovoru, ktorá sa týkajú práve pozadia jeho odchodu z Depeche Mode.

Depeche Mode v Martinových očiach - 1982

Depeche Mode v Martinových očiach - 1982

Píše sa rok 1982. Depeche Mode dokončili nahrávanie albumu A Broken Frame a Alan Wilder sa stáva právoplatným členom skupiny. Ako to v tom čase videl Martin budúcnosť kapely, ale aj samého seba, sa dozviete v 22 rokov starom rozhovore pre magazín Zig Zag.

2003: Čo rok dal, čo rok vzal

2003: Čo rok dal, čo rok vzal

Rok 2003 možno bez akýchkoľvek prehnaných fráz označiť ako "rok udalostí". Či už na politickej alebo kultúrnej scéne. Zo všetkých strán bolo denne chŕlené množstvo informácii a človek, aby mal aký-taký prehľad, mal čo robiť, aby vyselektoval z nich to podstatné, čo mu pomôže zorientovať sa v tomto uponáhľanom svete.

Spomienky na Moskvu - 1. časť

Spomienky na Moskvu - 1. časť

Fletch sa na svojich cestách zastavil spolu s Client 18. decembra v Moskve. Tesne pred vystúpením sa chalanom spravujúcim stránky shout.ru podarilo odchytiť Sarah z kapely Client a urobiť s ňou bleskový rozhovor.

Singles Tour 86>98 - 3.časť

Singles Tour 86>98 - 3.časť

Niekoľko dní pred štartom The Singles Tour 86>98 si novinár Sat Bisla dohodol stretnutie s Martinom v Santa Monice. Vznikol z toho skutočne zaujímavý rozhovor, kde sa turné venovala len minimálna časť. Martin dokonca jemne poodkryl svoje súkromie.

Dave Gahan Live Monsters (DVD)

Dave Gahan Live Monsters (DVD)

Prinášame opäť značne v predstihu informácie o obsahu a náhľady na pripravovane Live DVD Dave Gahana z jeho nedávno ukončeného Paper Monsters Tour 2003. Ak chcete ostať prekvapení a počkať si na DVD až keď bude vydané (dátum nie je presne stanovený, predpokladá sa však marcový termín), tak článok nečítajte.

Myslím, že to zvládneme

Myslím, že to zvládneme

Krátko predtým, ako Martin zverejnil pred svetom svoje pochybnosti o budúcej existencii skupiny, si večný optimista Andy našiel počas zápasu londýnskych Chelseas chvíľku pre telefonický rozhovor so zástupcom izraelských médii. Samozrejme, pravidelní návštevníci túto informáciu určite postrehli. No a ako vždy, Andy má aj tentoraz v rukáve jasné riešenie, ktoré pomôže skupine prežiť aj tieto ťažké časy.

Singels Tour 86>98 - 2.časť

Singels Tour 86>98 - 2.časť

Necelý týždeň pred štartom návratového The Singles Tour 86>98 si estónsky novinár Erikov Morna dohodol stretnutie s Davidom Gahanom. Samozrejme nosnou časťou rozhovoru bolo chystané turné kapely, ale nechýbajú ani otázky "priamo na telo".

Singels Tour 86>98 - 1.časť

Singels Tour 86>98 - 1.časť

O takomto čase pred piatimi rokmi finišovalo The Singles Tour 86>98. Vďaka zachovaným rozhovorom z tej doby si dnes môžme pripomenúť atmosféru pred jeho začiatkom, a to hlavne vďaka estónskemu novinárovi Erikovi Morna -ovi, ktorý vystopoval celú kapelu a s každým z trojice urobil krátky rozhovor.

Kvalita potrebuje svoj čas

Kvalita potrebuje svoj čas

Predsalen sa svet dočkal aktuálneho rozhovoru s Martinom Gore v súvislosti s vydaním singla "Loverman". Nielen o singly, ale aj o budúcnosti Depeche Mode, sa dočítate v interview, ktoré Martin poskytol nemeckému magazínu PaganDance.

Stále som súčasťou Depeche Mode

Stále som súčasťou Depeche Mode

Aj napriek vydanému singlu Loverman, Martin stále zostáva v ústraní (dúfajme, že naozaj píše nové skladby). Popátral som po internete a objavil som v skutku zaujímavé interview z obdobia vydania albumu Counterfeit². Odhliadnuc od faktu, že rozhovor nie je aktuálny, verím, že zaujme a dozviete sa opäť niečo nové.

Démon za dverami

Démon za dverami

V tejto rýchlej dobe, kedy denne vychádza niekoľko hudobných albumov, si už svet ťažko spomenie, že je to už vyše polroka, čo vyšiel album Martina Goreho Counterfeit².