The World We Live in… ­ 1. časť

Pravidelným návštevníkom depechemode.sk určite neunikol článok o "kuriozitkách", ktoré sa stali Depeche Mode počas jednotlivých koncertných turné. Výborný článok, doplnený o hudobné ukážky mal veľmi dobrý ohlas, a tak sme sa rozhodli ísť trošku ďalej.

Keďže vďaka internetovej komunite DMfans stále pribúdajú zaujímavé materiály, pripravili sme seriál , v ktorom vám vďaka videozáznamom priblížime skutočné lahôdky , ktoré si na vlastné oči mohlo vychutnať iba zopár šťastlivcov. Zároveň by sme radi uvítali, keby ste nám prostredníctvom diskusie "sprístupnili" vaše archívy raritiek, ktoré by sa stali zdrojom ďalších pokračovaní seriálu. V úvodných častiach dostane prednosť výhradne video, ale je možné, že neskôr zverejníme aj raritné hudobné ukážky.

On The Wings Of Love
Snom azda každého fanúšika je dostať sa čo najbližšie ku svojmu idolu. Príležitostí nie je veľa a snáď najväčšia možnosť je práve na koncertoch. U DM je priamy fyzický kontakt s fans počas koncertu ojedinelá záležitosť a keď si odmyslíme televízne vystúpenia kapely v rannom období, asi najčastejšie sa to stávalo počas slávneho Devotional a Summer tour, kedy Dave s obľubou schádzal a prípadne skákal medzi fanúšikov v prvých radách. Určite ste to všetci videli na videu Devotional, keď sa počas skladby In your room Dave smelo vrhne na hlavy svojich obdivovateľov.

My sme Vám tentokrát pripravili dva videozáznamy, kde Dave na pleciach jedného z ochrankárov zdraví nadšený dav. Prvá ukážka je zo spomínaného Devotional Tour, kde sa takejto pocty dostalo fanúšikom v Budapešti 26.júla 1993, taktiež počas skladby In your room. Konkurenciu mu bude robiť videozáznam skladby Freelove z pridaného koncert Exciter Tour v chorvátskom Záhrebe konanom 3. novembra 2001, na ktorom sa zúčastnili fanúšikovia aj z našich končín. Na konci skladby totiž Dave k sebe privolal ochrankára pod pódiom a nečakane si to spolu zamierili do prvej rady. Ale o tom by už vedeli povedať viac aj niektorí z čitateľov tejto stránky.

Download videi je už zastavený !

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa