Gahanov Rozhovor pre XFM Online

Dave urobil rozhovor pre XFM Online - xfm.co.uk, kde rozprával o budúcnosti DM a nových sólových nahrávkach. Dave vysvetľuje: "Áno, vychádza DVD so všetkými našimi singlami, videami, remixami a ostatným materiálom. Okrem toho ja a Martin pracujeme na svojich sólo projektoch, ktoré vyjdú nasledujúcu jar. Tieto projekty budú odlišné od DM, pretože toto sú už moje vlastné skladby."

"Je to niečo, čo zaťažuje moju myseľ už dlhší čas, ale nikdy som nebol pripravený to urobiť. Depeche Mode ukončili turné minué Vianoce a mi sme rozhodnutí vziať si na určitý čas pracovné voľno, než pre mňa veci nájdu svoje pravé miesto. Vždy som chcel pracovať s Kenom Thomasom, ktorý je pravdepodobne najslávnejší producent albumu Sigur Rós, a teraz práve on sa podieľa na produkovaní môjho albumu a všetko s sa vyvíja skutočne dobre. Práve teraz som zhruba v polovici prác. Je to pekný základ skladieb a som to definitívne ja."

Tretí člen skupiny - Andy Fletcher spustil svoju hudobnú značku spoločne s MUTE Records pod názvom "Toast Hawaii". Prvý interprét pod krídlami značky je elektronické experimentálne duo Client.

2DVD "The Videos 86 > 98 +" vychádza 25. novembra

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa