Rozhovor s Davidom, 15.11.2002

15. novembra 2002 v relácii "All Things Rock Countdown" (MTV, U.S.A.) hostil Benji a Joel zo skupiny Good Charlotte, Davida Gahana. Nahrávka bola urobená v Electric Lady Studios (New York City), kde Dave v súčastnosti nahráva svoj sólový projekt. Prinášame vám prepis a preklad rozhovoru moderátorov s Davidom.

Benji - Ahojte a vitajte späť v All Things Rock Countdown. Som Benji, a toto je Joel. Sme tu s naším novým priateľom Davidom Gahanom z Depeche Mode. Um, myslím, že tu netreba nič viac dodať.

Joel - Nemyslím že potrebuje nejaké predstavovanie.

Benji - Ako sa ti darí Dave?

Dave - Dobre.

Benji - Dobre, je to pekne stretnúť ťa a ďakujeme za pozvanie do štúdia. Tu nahrávaš svoj sólový projekt, ako ďaleko si v nahrávaní?

Dave - Um, odhadujem to tak, že som zhruba v polovici prác, približne tak nejako. Idem nahrávať ďalších 10 skladieb. Svetlo sveta uzrú pravdepodobne do mája nasledujúceho roku.

Benji - Ok, v máji, môžete sa teda na to všetci tešiť. A koľko skladieb už máš dokončených?

Dave - Um.. pomáha mi tu Gareth (môže to byť aj Erik ­ je ťažké porozumieť, čo Dave hovorí) Tri? Dve? Toto je tretia nahrávka.

Benji - Máš rád toto štúdio? Je to veľmi pekné miesto.

Dave - Žijem vpravo povyše cesty a je to pekné, keď chodím do štúdia.

Benji - V poriadku, vďaka za pozvanie... (Joel ho preruší)

Joel - Stratil som slová, pretože som tvoj veľký fanúšik a je to neuveriteľné mať ťa tu v našej relácii. Možno že dokonca uvedieme premiéru videoklipu, ak nejaký bude. Môžeme to urobiť, pustiť ho a bude to skutočne skvelé.

Dave - veľmi divoké...

Benji - Dobre, máme tu Nirvanu, tento týždeň na mieste č.2 s "You Know You're Right", v All Things Rock countdown.

Video môžete nájsť na oficiálnej stránke kapely

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa