IAMX naživo v Bratislave, 21/05/2005

Ste priaznivcom elektronickej hudby alebo sa proste len radi bavíte? Potom sú nasledujúce riadky určené presne pre Vás. Bratislavský Babylon Club totižto navštívi skupina, ktorá stojí za povšimnutie. Volá sa IAMX a jej vystúpenie na Slovensku nebude prvé.

Skupina IAMX vznikla v Anglicku v roku 2003 ako sólový projekt Chrisa Cornera, frontmana skupiny Sneaker Pimps, ktorá sa na Slovensku objavila na Pohode 2002 alebo v divadle Aréna 2003. Na Chrisovom projekte pod názvom Kiss and Swallow sa nachádzajú aj piesne, ktoré napísal pre Sneaker Pimps (napr. Naked But Safe, Missile....). Album je prevažne elektronický s miernym erotickým nádychom. Chytľavá hudba zaujme aj priaznivcov iných hudobných žánrov k čomu určite prispievajú členovia skupiny (popri Chrisovi James Cook zo skupiny Nemo a Sue Denim z Robots In Disguise), ktorí to vedia na živých vystúpeniach poriadne roztočiť.

Ak zatiaľ nemáte program na 21.5.2005 (sobota), určite si nenechajte ujsť príležitosť vzhliadnuť toto trio naživo. A nezostane len pri koncerte. Po ňom máte možnosť baviť sa ďalej až do rána na elektro-synthi pop / new wave / depeche mode style party.

Lístky si máte možnosť zakúpiť u Dr. Horáka, online prostredníctvom servera ticketportal.sk alebo rovnako na predajných miestach TicketPortal.

Súhrnné info:
Koncert I Am X
Babylon Music Clube v Bratislave, 21.05.2005 o 20:00 hod.
Cena vstupenky do 20.5.2005 - 390,- Sk
v deň koncertu - 450,- Sk

Koncert IAMX, 21.5.2005 o 20:00, Babylon Club, Bratislava

Oficiálna stránka IAMX: www.iamx.co.uk

Názory Devotees (7)

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa