Vyhrajte vstupenky, stretnutie s Depeche Mode a navštívte výstavu DM

Vyhrajte vstupenky, stretnutie s Depeche Mode a navštívte výstavu DM

Ako už všetci dobre viete, Telekom sa stal partnerom Depeche Mode pre ich nastávajúcu koncertnú šnúru Delta Machine Tour a 25. mája vystúpia naživo aj v Bratislave. Ako sa zdá, Telekom ako prvý skutočne odomkol fanúšikom dvere k samotnej kapele vo forme exkluzívnych podujatí a súťaží.

Pre niektorých určite ostane dlho v pamäti marcový koncert vo Viedni, kde Telekom umožnil stretnúť sa s členmi kapely 150-tim fanúšikom! Okrem iného, záznam z koncertu je možné vidieť na portáli fan4fan.com.


Aktivity Telekomu v spojitosti s koncertom DM v Bratislave


V bratislavskom Polus City Center, priamo v predajni Telekomu, bude možné niekoľko dní pred koncertom vidieť časť artefaktov jedinečnej výstavy.  Tá sa koná vo vybraných európskych mestách a ponúkne viac než 250 pozoruhodných artefaktov a spomienkových predmetov z najväčšej súkromnej zbierky na svete venovanej Depeche Mode (tzv. Burmeisterova zbierka). Medzi exponátmi objavíte kazety s prvými demo nahrávkami, syntetizátory, jedinečný sampler EMU-2, ktorý používala samotná skupina, rôzne plagáty z koncertov, raritné fotografie, autogramy či tajné policajné dokumenty o sledovaní depešáckych fanklubov skupiny v bývalej Nemeckej demokratickej republike. Každé mesto bude mať inú zbierku artefaktov.


Slovensko miluje Depeche


Telekom umožní aj slovenským fanúšikom Depeche Mode prezentovať na výstave svoje vlastné relikvie viažuce sa ku kapele. Podeliť sa o vzácne kúsky zo svojich zbierok  môžete od 15. apríla do 5. mája prostredníctvom webu www.milujemedepeche.sk alebo facebookovej aplikácie „Múzeum Depeche Mode“.


A teraz asi to najzaujímavejšie - všetci fanúšikovia, ktorí sa zapoja, či už formou vlastného príspevku alebo hlasovaním, súťažia o lístky na bratislavský koncert. Hrá sa aj o lístky Meet & Greet, teda možnosť v zákulisí koncertu sa stretnúť so samotnými členmi skupiny a pozdraviť ich!


Súťaž o vstupenky a osobné stretnutie s Depeche Mode


Súťažiaci môžu prostredníctvom microsite www.milujemedepeche.sk alebo aplikácie umiestnenej na stránke www.facebook.com/telekom.sk nahrať Depeche Mode relikviu v max. počte 3 ks (kombinácia obrázka týkajúceho sa jedine spojitosti so skupinou Depeche Mode a textu venovaného práve skupine Depeche Mode). Zapoja sa tak do súťaže o 2 ks lístkov na koncert a taktiež o vystavenie fotografie danej relikvie v Polus City Centre.


Počas súťaže beží aj verejné online hlasovanie, kde všetci prihlásení súťažiaci budú môcť dať hlas najlepšej fotke relikvie. Autori tých 10, ktoré budú mať najviac hlasov, získajú po 2 ks jedinečných lístkov pod pódium na koncert.


Zo všetkých fotiek relikvií zástupcovia Slovak Telekomu:



  1. vyberú fotky tých, ktoré sa reálne dostanú na výstavu do Polus City Centra;

  2. určia najlepších 5 súťažiacich zo všetkých nahratých fotiek relikvií, ktorí získajú 1 lístok Meet & Greet, ktorý im umožňuje stretnúť sa osobne so skupinou Depeche Mode buď pred koncertom v Bratislave, alebo po ňom, a 2 jedinečné lístky pod pódium na koncert.


 Zároveň prebehne ešte jedno žrebovanie, a to zo všetkých tých, čo sa zapojili do hlasovania za najlepšie relikvie. Piati výhercovia získajú po 2 ks jedinečných lístkov pod pódium  na koncert skupiny Depeche Mode v Bratislave.


Do súťaže sa môžete zapojiť do 15.5.2013 do 23:59 hod.


Plné znenie štatútu súťaže „Milujeme Depeche“ k stiahnutiu (PDF, 166kB)

Názory Devotees (2)

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa