Vitajte na novom Insight / depechemode.sk

Vitajte na novom Insight / depechemode.sk

Po roku a pol provizórnej prevádzky tohto servera bola dnes spustená nová, plnohodnotná generácia stránok. Jej vývoj a stavba si vyžiadala niekoľko mesiacov a aj keď už dnes môžete využívať služby servera, na niektorých častiach stránok sa ešte stále pracuje a budú sprístupnené priebežne.

Čo sme teda pre vás pripravili? Vznikla samostatná časť Magazín, ktorá obsahuje všetky publikované aktuality, články, články od užívateľov - FanWeb a MediaState. Obnovená bola aj možnosť zasielania článkov do FanWeb-u tak, ako ste na to boli zvyknutí na pôvodnej verzii webu. Prepracovaná bola časť diskusií, kde je teraz možné listovať diskusiou bez znovu načítania článku. Výhodou je tiež možnosť listovať aj počas písania nového diskusného príspevku.

Obnovy a hlavne aktualizácie sa dostalo aj časti Skupina. Osobné profily a biografia kapely tak získali opäť na aktuálnosti.

Samostatná časť Kalendár zastrešuje všetko, čo vás má zdvihnúť zo stoličky a ísť sa zabávať či už na koncerty Depeche Mode ale predovšetkým v našich končinách obľúbené DM parties. Sekcia v súčasnosti obsahuje archív takmer 200 DM parties a ďalšie historické ešte budú doplnené. Rovnako tak obsahuje celú koncertnú históriu kapely a sólových turné členov kapely. Počas nastávajúceho turné budú jednotlivé koncertné zastávky aktualizované o zoznamy odohratých skladieb, recenzie a poznámky k vystúpeniu.

Organizátori DM akcií na stránkach opäť získali nástroj pre vkladanie informácií o akcii.

Úplne novou časťou stránok je Média. Obsahuje Videoarchív, Texty a preklady a Fotogalériu. V súčasnej dobe nájdete na depechemode.sk okolo 100 videí. Ďalšie aktuálne budú postupne dopĺňané. Texty a preklady prešli tiež aktualizáciou a doplnením chýbajúcich textov a ich prekladov.

Fotogaléria je jedinou zatiaľ nefunkčnou časťou depechemode.sk a bude spustená čoskoro. Tá prinesie okrem fotografií Depeche Mode a jej členov aj ďalšie sekcie obsahujúce zábery z DM Parties a akcií súvisiacich s Depeche Mode. Jednoducho fotografie, na ktorých nebudete chýbať ani vy. V pláne je aj možnosť zanechávania komentárov ku každej z fotografii.

Diskusné fórum dostalo šat dizajnu stránok a aj keď si niektorí zvykli na možnosť zmeny vzhľadu, v tejto verzii webu to už možné nie je.

Poslednou časťou predstavujú vaše užívateľské profily. Okrem možnosti vložiť nové informácie o sebe vznikla aj možnosť budovania kamarátstiev. Táto časť je ešte stále vo vývoji a nové pokročilejšie funkcie budú postupne pridávané.

Novú, komfortnejšiu tvár získala aj schránka súkromných odkazov, ktorá sa otvára v nezávislom okne. Práve tento spôsob správy odkazov bol obľúbený na pôvodnom webe, preto sme ho chceli zachovať.

V tejto počiatočnej fáze by sme vás chceli poprosiť o pomoc pri nahlasovaní chýb na stránkach. Stránky môžu obsahovať chyby na ktoré sme pri stavbe a ladení pozabudli. Neváhajte upozorniť nás na ne. V priebehu nasledujúcich dní a týždňov budú spustené ešte niektoré drobnosti ako napr. zoznam najnovších diskusných príspevkov pri článkoch a na fóre. Pravidelní návštevníci tak budú mať lepší prehľad o zmenách na webe viac, ako kedykoľvek pred tým. O spojazdnení ďalších častí webu vás samozrejme budeme informovať.

Ak máte ohľadne stránok akékoľvek dotazy, zanechajte ich v diskusii. Radi na ne zodpovieme.

Dúfam že sa na nových stránkach budete cítiť príjemne a rovnako tak očakávať nové nahrávky a udalosti Depeche Mode.

Názory Devotees (24)

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa