Stories of DM II. - Daveove tetovania

V druhej časti sa čosi dozviete o Davevových tetovaniach, pozrieme sa na jeho úplne prvé, odstraňovanie, ktorého mu vyslúžilo prezývku Pizza Man a samozrejme i na tie, ktoré sú spomienkou na divokú devotional dobu. To čo znamená záhadná šifra TCTTM-FG na jednom z nich sa dozviete tu...

Dave si prvýkrát nezmazateľne poznačil svoje telo, už keď mal 14 rokov. Ľavé predlaktie mu potetoval pochybný starý námorník Clive. Bol to jeden z prejavov mladíckej vášne, ktorú okrem toho krotil aj v sexe, drogách, punku a alkohole.
Kedysi na jar 1982, po vydaní singla Meaning of Love, sa Dave ukľudnil. Začal viesť pokojný život s priateľkou Joanne, ktorá v tej dobe viedla fanclub Depeche Mode. Zatiaľ čo Fletch a Martin sa opíjali po baroch, Dave nepil, ani nefajčil a na počínanie svojich kolegov reagoval: "Diletanti, toto som robil, keď som bol malý." Na znak spálenia mostov za svojou búrlivou mladosťou sa rozhodol odstrániť z predlaktia svoje prvé tetovanie. Chris Carr si na to spomína: "Dave dostal za to prezývku Pizza Man, pretože ten chlapík odvedľa, čo mu to robil, na to použil laser. Bolo to otrasné, ako keby ste tam položili kus horúceho železa." A tak ešte i dnes badať na spevákovom predlaktí jazvy.
O jedenásť rokov neskôr sa však Dave opäť ponoril do bahna drog a alkoholu. Svoje telo pokryl ďalšími tetovaniami. Jedno z nich venoval svojej manželke Terese Conway. A tak sa na jeho ľavej ruke, na vnútornej strane predlaktia, nachádza záhadný odkaz TCTTM-FG, čiže "Teresa Conway To The Mother-Fucker Gahan". A ako Dave vysvetľuje: "Lebo ja som ten hajzel, čo si ju zobral.
Dave na záver poodhaľuje aj históriu svojho "okrídleného" tetovania na hrudi: "Tento znak sa používal na ochranu veľkých domov pred zlými duchmi, trvalo 10 hodín, kým to bolo hotové, či keltskej dýky na ľavej ruke: "Toto tu som si dal urobiť, keď som prepadol ópiu. Malo to symbolizovať, že by som sa mohol prebodnúť. ".

Názory Devotees (10)

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa