Pro shot Santiago 94!!! Darček od nás.

Najrockovejšie, najdivokejšie a najničivejšie Exotic - Summer turné ostane pre mnohých fanúšikov navždy tak mysteriózne ako bájna Altantída. Je síce všeobecne známe, že kamery MTV boli prítomné na niektorých vystúpeniach a dá sa predpokladať, že videoprojekcie premietané po bokoch pódia, ležia zaprášené niekde v MUTE, ale oficiálna nahrávka neexistuje. Tento fakt vyznieva o to trpkejšie, že okrem vystúpení v juhoafrickom Johannesburghu alebo americkom Biloxi, sú dostupné amatérske nahrávky viac trápením ako potešením. Preto Vám depechemode.sk prináša exkluzívnu profesionálnu nahrávku z koncertu v chilskom Santiagu.

Tento fakt vyznieva o to trpkejšie, že okrem vystúpení v juhoafrickom Johannesburghu alebo americkom Biloxi, sú dostupné amatérske nahrávky viac trápením ako potešením. Preto Vám depechemode.sk prináša exkluzívnu profesionálnu nahrávku z koncertu v chilskom Santiagu.


Aby som predišiel sklamaniu, skôr než sa horlivo vrhnete na link, chcem podotknúť, že sa jedná len o jednokamerový záber zo zadnej časti Complejo Estadio Nacional. Napriek tomu, je to jednoznačne najlepší a najcelistvejší záber zo spomínaného turné, výrazne vylepšený Fleckem po zvukovej aj vizuálnej stránke. Momentálne nedokážem odpovedať na otázku, či existuje aj viac ako ponúkané dve úvodné skladby.


Download
Takže hor sa do Santiaga - Súbor už nie je dostupný (bol nahradený YouTube videom)


Samotná nahrávka pochádza priamo z Chile, vďaka patrí Alejandrovi, ale aj Mildovi, ktorý sa podielal na ďalšej distribúcii.


Názory Devotees (67)

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa