Premietanie ‘Depeche Mode 101’ v Paríži

Po londýnskej premiére filmu "Depeche Mode 101" sa konalo 20. 10. 2003 ďalšie premietanie za účasti Andrew Fletchera, tento krát v Paríži. Vďaka bongmute vám prinášame dojmy z premietania, ale hlavne z diskusie, v ktorej sa prítomní mohli Fletcha spýtať takmer čokoľvek o Depeche Mode.

Premietanie začalo krátkym privítanim Andyho. V kine so zlým zvukom sa zišlo približne 200 ľudí, ale všetci sa aj tak najviac tešili na odpovede Andyho o Depeche Mode.

O novom albume : Martin píše nové skladby a verí, že skupina by sa mala stretnúť v štúdiu v marci / apríli 2004 a do konca roku nahrať album. Veria, že nová nahrávka by mohla uzrieť svetlo sveta na jar 2005. Následovať by malo turné.
V roku 2001 obsolvovali 84 zastávok za 5 mesiacov, v roku 2005 chcú urobiť rozsiahlejšie turné v dvoch častiach: jednu časť v Európe a druhú v Amerike. Fletch si myslí, že by bolo skvelé, ak by zahrali nejaké staré skladby.

Niekto sa spýtal, či Martin súhlasí, aby boli Daveove skladby na ďalšom albume Depeche Mode, Andy odpovedal: "Ak budú dobré, tak áno".

O DVD 101 : Film nebude obsahovať žiadne titulky, ale iba komentáre členov skupiny ako bonus. Komentáre boli nahrávané samostatne s každým členom skupiny, rovnako aj s režisérom 101-ky D.A.Pennebaker-om počas pozerania filmu.

O remixovej kompilácii : Skupina vyberala z 29-tich hodín remixovaného materiálu, a zostavili tak 2 CD. Výber bude obsahovať staré remixy, nikdy nevydané a nejaké úplne nové remixy. Približný dátum vydania kompilácie je naplánovaný na apríl 2004.

O Alanovi : Fletch povedal, že Alan žije v blízkosti Londýna a žiaden z členov DM ho už dlho nevidel.

Humorný moment : V závere Fletch povedal: "... ešte jedna posledná otázka, pretože potrebujem pivo...". Jeden chlapec (belgičan) v hľadisku vytiahol z vrecka plechovku piva a položil ju na stôl pred Fletcha. Všetci sa začali smiať a Fletch zodpovedal ešte niekoľko otázok! Poznamenal, že má rád belgické pivo !
Nakoľko bolo pivo teplé, Fletch ešte dodal: "Nemohol si zo sebou vziať aj chladničku?"

Diskusia po premietaní "Depeche Mode 101"

Fletcher odpovedá na zvedavé otázky obecenstva

Teplé pivo pre Fletcha

Názory Devotees (1)

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa