Live in Philadelphia 1990

World Violation tour 1990. Jedno z najviac diskutovaných, najospevovanejších a najnedostupnejších, čo sa týka bootlegových nahrávok, turné Depeche Mode. Každý záznam, video, či audio, je malým zázrakom a my sa Vám pokúsime jeden taký malý zázrak predviesť.

Vrcholiaca jar 1990, Spojené štáty. Depeche Mode sú ešte len druhý týždeň na cestách so svojim "mamutím" turné. Na dva dni, 13-14.júna sa chalani zastavili vo Philadelphii a úspech žali pred vypredaným hľadiskom štadióna The Spectrum.
A ako to už v súvislosti s Depeche Mode a touto americkou metropolou v posledných rokoch býva, nechýbali ani na tomto koncerte kamery a tento raz aj americkej MTV, ktorá nakrútila skutočne jedinečné zábery snímané z priestoru medzi javiskom a bariérami. Samozrejme, že MTV si nenechala újsť príležitosť na rozhovor s Martinom Gorem a Davidom Gahanom a tak sa aj ten stal súčasťou tohto reportu. Pripomíname, že uvedený záznam ste mali možnosť pred pár rokmi zhliadnuť na stránkach modesite.net.

Takže, dúfame, že aspon trošku utíšíme hlasy volajúce po nahrávkach z World Violation Tour a tieto jedinečné zábery vás skutočne potešia. Užite si to...

Článok: Monghi
Special Thanks: Cvengo

Philly1990 - Súbor už nie je dostupný

Názory Devotees (30)

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa