Facebook DM Day 128: Peter

Facebook DM Day 128: Peter

Peter Gordeno zmapoval narodeninový pobyt Martina Gorea v rumunskom Kluži.

Ahojte, volám sa Peter.

Začiatkom roka 1998 som bol požiadaný o stretnutie s človekom menom Martin Gore, ktorý sa so mnou chcel porozprávať o možnosti hrať na klávesoch s Depeche Mode počas krátkeho, 5 mesačného turné ... Ich tour manažér ho síce varoval, že som trochu arogantný, no Martin sa chcel napriek tomu stretnúť ... čo do pekla si myslel?
(pre Vášu informáciu ... nebol som arogantný ... ja som len vedel, že som bol lepší, než ktorýkoľvek z tých ostatných hudobníkov, s ktorými sa stretol!)

Môžem úprimne povedať, že čas strávený s Martinom, Fletchom, Davidom a Christianom mi poskytol tie najinšpiratívnejšie, najpoučnejšie a najčírejšie hysterické chvíle mojej kariéry a s hrdosťou ich považujem za svoju druhú rodinu, s ktorou som sa po väčšinu času turné, v mnohých momentoch, nasmial až k slzám ... a zrejme sa tak ešte veľakrát stane, keďže turné pokračuje!

Požiadali ma, aby som počas posledného koncertu európskej časti turné prevzal správu ich facebookovej stránky a zmapoval tak narodeniny môjho priateľa, jedinečného Martina Lee Gorea.

Martinova narodeninová večera v Transylvánii ... zrejme nie najľahšie miesto na nakŕmenie toho najpuntičkárskejšieho konzumenta na turné ...

Západ slnka v Transylvánii ... Martin až neuveriteľne presvedčivo zahral upíra ... všetkých nás vyľakal ... Gróf Gorecula!

Chce to viac tortičiek! Rumunskí fanúšikovia poslali k obedu Martinovi tortu ... skutočne milí ľudia!!

Blížiaci sa čas koncertu. Náš zložitý zoraďovací systém pre šatník ... dosť mätúci pri toľkej čiernej. (a musíme skutočne nahlas pochváliť rumunských fanúšikov! Veľmi náruživí, no plne rešpektujúci naše súkromie ... a poslali nám tortu!!! Všetci si to veľmi ceníme!!!)

Čo by ste darovali človeku, ktorý už má všetko? ... syntezátorovú tortu ... 33 koncertov a chalani sa pomaly balia, aby vymysleli nové žartíky pre americké turné, ktoré začne o mesiac ... už je načase, pretože ten môj začína byť trochu nudný, nakoľko som ho aplikoval aj u Fletcha!!! Srdečná vďaka nášmu úžasnému štábu ... už teraz mi chýbate! Vidíme sa o mesiac!!!

Tak, to bol môj facebookový deň na konci tejto úžasnej časti turné, s ďalším úžasným nadľudským výkonom Davida Gahana. Jeho výkon a energia ma nikdy neprestanú udivovať ...
Samozrejme, bude skvelé si dopriať pauzu, ale tých pár týždňov mi bude táto podivná existencia naozaj chýbať ...

Srdečná vďaka všetkým DM fanúšikom, ktorí prišli na naše koncerty a participovali na tých úžasných večeroch a ešte raz, všetko najlepšie k Martinovým narodeninám ... mimo tých podivných stravovacích návykov, je to absolútna hviezda a za nič na svete by som ho nevymenil. Takže, slovami Davida Gahana ... SEE YOU NEXT TIME!

Peter Gordeno


Názory Devotees (5)

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa