depechemode.sk oslavuje 11 rokov!

depechemode.sk oslavuje 11 rokov!

Stránky depechemode.sk v podobe, ako ich poznáte, vnikli dnes, presne pred jedenástimi rokmi. Je to pre web neuveriteľná doba a cesta. Počas celej existencie, každý deň sme sledovali históriu Depeche Mode a jej členov. Či už sa jednalo o ich hudbu, ale aj osobný život rešpektujúc súkromie členov kapely. Na depechemode.sk nájdete odtlačok tretiny histórie kapely deň po dni, nevynímajúc retrospektívne články a rozhovory. Niekedy si sám nedokážem dostatočne uvedomiť dosah a veľkosť tohoto webu.

Web vnikol z túžby informovať, poskytnúť servis fanúšikom a spájať ich. Toto poslanie sa do dnešného dňa nezmenilo a čím viac informácií do archívu pribúda, tým je menej dôvodov v tomto poslaní prestať pokračovať.


Na tomto mieste by som veľmi rád poďakoval Monghimu a Dangerousovi za neúnavný entuziazmus. Obdivujem Vás chlapci!
Je mi veľkou cťou, že môžem poďakovať novej krvi - šarmatnej eternal outsider, ktorá, ako sa zdá, ide v stopách chlapcov. Lucka ďakujeme!


Poďakovanie patrí aj partnerskému webu depechemode.cz, Frantovi, Rišovi Debnárovi, Kinnovi, Cvengovi, Mildovi, Sandre, Fleckemu, Zerovi, Andrei, Krtovi, Diablovi, Ivanovi, Lucovi a ďalším, ktorí sú ochotní spolupracovať a spájať tak depešákov na Slovensku v Čechách. Za dopĺňanie prekladov textov poďakovanie patrí Efka Gore, Substance242 a Sveti.


Ako ďalej?


Tento rok sa začal roztáčať depešácky kolotoč a depechemode.sk nebude určite stáť na mieste. Pripravujeme pre Vás mobilnú verziu webu pre prehľadnejší prístup k informáciám webu z mobilných zariadení. V priebehu roka prejde web aktualizáciou jadra systému čo prinesie niektoré nové funkcie a lepšiu integráciu so sociálnymi sieťami. Videoprehrávač prejde na verziu bez nutnosti Flash technológie, čo umožní užívať si videá z webu na všetkých typoch mobilov a tabletov.


Facebook vs. web


Mnohí z Vás sú znepokojení, že sa určitá časť aktivít webu za posledné dva roky presunula na Facebook. Nie je to ale tak. Facebook je veľmi rýchle médium ale stojí na nízkej lojalite komunity. Za počtom priaznivcov stránky na Facebooku sa skrýva vždy zlomok slovenských a českých fanúšikov (pri našej stránke je to v priemere 45%), ktorí jazyku, v ktorej je FB stránka prevádzkovaná aj rozumejú. Informácie na Facebooku majú životnosť a zaujmú iba pár hodín. Server depechemode.sk tu bol pred Facebookom a bude tu aj po ňom. Všetky informácie ostávajú vždy a výhradne na webe. Aktivity webu na Facebooku sú len doplnkovou aktivitou s cieľom zabaviť komunitu. Ak nepoužívate Facebook, o nič z obsahu depechemode.sk nebudete nikdy prichádzať.


~ Gabo ~


Dave Gahan

Názory Devotees (35)

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa