Depeche Mode zostávajú s ‘Anjelom’ na cestách

Severná Amerika sa s nadšením chystá na opätovný návrat Depeche Mode. Posledné dni zaraďujú všetky prestížne spravodajské portály správy s termínmi turné medzi horúce správy. Táto skutočnosť nemohla uniknúť ani hudobnému magazínu Rolling Stone, ktorý na rozdiel od iných priniesol aj krátky komentár Davida Gahana na adresu koncertného setlistu.

Synth-rockový veteráni štartujú druhú americkú púť už túto jar

Po ich vystúpení v pozícií headlinera na tohtoročnom Coachella Valley Music Festivale, 29.apríla, odpália Depeche Mode pokračovanie severoamerického turné, podporujúce ich jedenásty štúdiový album, "Playing The Angel".

Jarné potulovanie kontinentom oficiálne začína už 27.apríla v kalifornskom Mountain View a je vlastne len medzníkom masívneho európskeho turné Depeche Mode, s ktorým postupne navštívili a navštívia dvadsať päť krajín. K Depeche Mode sa na tejto americkej časti turné pripoja los angelský rockeri She Wants Revenge, ktorý tak vystriedajú doterajších predskokanov, The Bravery.

Setlist turné, ktoré sa nesie pod názvom "Touring The Angel", predstavuje mix nových skladieb Depeche Mode spolu so skladbami, ktoré mapujú hudobný katalóch dvadsať päť ročnej história skupiny. "Tieto skladby vyznievajú v porovnaní s tým, čo prezentujeme teraz, trochu zvláštne," poznamená frontman Dave Gahan na margo starších hitov skupiny. "Je to akoby sa dali The Beatles znovu dohromady a zahrali 'Love Me Do' spolu s niektorou z posledných nahrávok Johna Lennona"

Termíny severoamerického turné Depeche Mode:

4/27: Mountain View, CA, Shoreline Amphitheatre
4/29: Indio, CA, Empire Polo Field (Coachella Valley Music Festival)
4/30: Las Vegas, Hard Rock Hotel
5/02: El Paso, TX, UTEP Don Haskins Center
5/05: Mexico City, Foro Sol
5/07: Monterrey, MEX, Arena Monterrey
5/10: Kansas City, MO, Starlight Theatre
5/11: Rosemont, IL, Allstate Arena
5/13: Wantagh, NY, Jones Beach Amphitheatre
5/14: Holmdel, NJ, PNC. Bank Arts Center
5/17: Montreal, Bell Centre
5/18: Toronto, Air Canada Centre
5/20: Atlantic City, NJ, Borgata Hotel/Casino
5/21: Bristow, VA, Nissan Pavilion

Názory Devotees (66)

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa