A sme o ďalší rok ‘starší’...

Skutočne neviem, ako mám začať. Predsalen to bol rok plný udalostí, a keď si na chvíľu sadnem a skúšam si zaspomínať na všetko, čo som za ten rok prežil, tak mám z toho pekný zmätok. No keď sa sústredím len na dianie, ktoré mapovali tieto stránky, veci sú zrazu jasnejšie.

Sami musíte uznať, že pre fanúšika Depeche Mode to bol ďalší z tých šťastných rokov, ktoré nám "skvelá trojka" napĺňa svojou skvelou prácou. Veď si len spomeňte, s akou krásnou nádejou sme končili "pokojný" rok 2004. A na jar roku 2005 sa všetko okolo Depeche Mode rozbehlo takým šialeným tempom, že ak chcel mať človek komplexný prehľad o činnosti skupiny, musel surfovať internetom snáď každý deň. No každý musí uznať, že to bolo krásne spestrenie všedných dní. Spomeniete si ešte na prvé správy o nástupe do štúdia, na prvé "kačičky" o chystanej skladbe "Martyr For Love" (snáď sa raz dozvieme, ktorá skladba je to v skutočnosti), na nečakanú londýnsku posluchovú párty, v tej dobe ešte nedokončenej verzie očakávaného albumu "Playing The Angel", či na "škandál" v podobe úniku rozpracovaného videoklipu k singlu "Precious", ktorá bleskovo obletela celý svet a tajomstvo ospevovaného zvuku albumu bolo zrazu odhalené? Na týchto stránkach sme to prežívali všetci, dávno tvrdím, že pre tvorcov tohto webu je práca na ňom priam adrenalínovým športom. Veď uznajte, je normálne celú noc sledovať internet a zháňať okamžité informácie z úvodného koncertu v americkej Tampe? :) Aj týmto sa môže táto stránka popýšiť.
Jednoducho, aj v tomto roku sme posunuli úroveň týchto stránok o kúsok vyššie, či už vďaka informácií zo zdrojov blízkych skupine, ktorými nás často kŕmili Cvengo s Gabrielom, alebo skvelými audio/video kúskami z Fleckeho strižne. Tie sa už pravidelne stretávajú s tak veľkým záujmom, že to priam ohrozuje prevádzku servra, na ktorom tieto stránky fungujú:D .

Nesmiem však vynechať asi najdôležitejšiu vec, ktorá razantne zasiahla do fungovania týchto stránok. Určite to bol aj nový album Depeche Mode, ale ja mám na mysli novú sekciu "FanWeb". Vďaka tomuto nápadu sa môže do diania a "vývoja" stránok zapojiť každý z Vás, a že sa nápad stretol z úspechom, o tom svedčí fakt, že už niekoľko Vašich príspevkov bolo zaradených aj na hlavnú stránku. Za to patrí vďaka Vám, všetkým fanúšikom, ktorí sú ochotný niečím prispieť, prípadne sa neštítia zverejniť vlastný názor na veci súvisiace so skupinou.

Suma sumárum, v roku 2005 fungoval skvelý česko-slovenský depešácky web, Depeche Mode nás obdarili dvoma vydarenými singlami, "Precious" a "A Pain That I´m Used To", novým a veľmi úspešným albumom "Playing The Angel" a odštartovali vynikajúce svetové turné, ktorého chystaná európska časť bola vypredaná už v lete. Na jeden rok vcelku slušné, nie?
A hoci rok končí, všetci sa tešíme na ten nasledujúci, pretože po rokoch opäť zažijeme Depeche Mode na vlastnej koži. Čaká nás množstvo "udalostí", koncert v Prahe, Viedni a v ďalším mestách, kam máte namierené, pravdepodobne ešte dva ďalšie single z albumu "Playing The Angel", koncertné video, remastrované staršie albumy, letné turné skupiny a hlavne hudobná udalosť storočia na Slovensku, vysnívaný a vymodlený júnový koncert Depeche Mode v Bratislave, ktorého rýchlosť predaja lístkov sľubuje skutočný zážitok. A depechemode.sk budú spolu s Vami pri tom.

Touto cestou by som v mene tímu tvorcov týchto stránok chcel poďakovať všetkým fanúšikom Depeche Mode za celoročnú podporu, poprial vám v roku 2006 čo najviac najúžasnejších hudobných zážitkov a zároveň si dovolím dúfať, že nám svoju podporu zachováte aj naďalej.

Všetko dobré...

Názory Devotees (12)

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa