Tisková konference z Berlína bude vysílána živě

6.10. budou oficiální stránky depechemode.com přenášet LIVE from Berlin, tedy z tiskovky s Depeche Mode, kde Depeche Mode oznámí mnoho vzrušujících novinek pro rok 2009.

Přenos začíná ve 13:30 středoevropského letního času. Přenos bude ve formátu WindowsMedia9

Názory Devotees (11)

Dangerous

 1    2. október 2008 o 08:32

“Tune in on October 6th, 2008 at 1:30pm CEST (12:30pm BST, 4:30am PST, 7:30am EST) for a special Depeche Mode press conference, LIVE from Berlin. We’ll be announcing some exciting news for the upcoming year. Watch the press conference here on depeche mode dot com.”

Beladona

 2    2. október 2008 o 08:58

A nechystá se tam někdo? Bylo by hezké mít přímé zpravodajství.

Gabriel

 3    2. október 2008 o 09:44

@Beladona: nieco sa chysta wink

jeanmichel

 4    2. október 2008 o 10:07

Vie niekto asi kolko má konferencia trvať?cca.

Dangerous

 5    2. október 2008 o 10:33

to jeanmichel: odhadem všeho všudy hodinu.

Dangerous

 6    2. október 2008 o 10:33

přenos bude ve formátu WindowsMedia9

samaneviem

 7    2. október 2008 o 22:41

milujem depeche

samaneviem

 8    2. október 2008 o 22:42

ze nenormálne sa teším už teraz na koncert

Jarik

 9    5. október 2008 o 23:00

Takto vypada zajtrajsie “miesto cinu”

Dangerous

 10    6. október 2008 o 10:29

Info od Brata:

Too much traffic has killed the official board.

Working on web host right now.

This is not affecting the main site (different server). Press Conference live link will still be going live on depechemode.com around 45 minutes before the start of the press conference.

Dangerous

 11    6. október 2008 o 10:33

v rychlosti, forum na oficiálních stránkách v důsledku velké zátěže spadlo, nebude to mít vliv na hlavní stránku, tedy na průběh vysílání tiskovky, přenos začne 45 minut před samotným zahájením tiskové konference.

Diskutovať môžu iba zaregistrovaní a prihlásení užívatelia.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa