Denník z Exciter Tour (jún 2001)

Ahoj všetkým, volám sa Nichelle a budem Vás informovať o všetkých udalostiach počas turné. Mojou prácou je starať sa o tlač a všetky promotion, takže organizujem všetky interview, ktoré je treba urobiť a sa starám o fotografov a televízne štáby, ktoré prišli na vystúpenia. Taktiež mám na starosti Meet and Greet, ktoré sa koná v každom meste. No a ak sa Vám toto nezdá byť dosť, tak musím dodať, že mám ešte mnoho inej roboty. No napriek tomuto nabitému programu som veľmi rada, že mám možnosť byť na tomto turné a teším sa na všetky miesta, ktoré navštívime a ľudí, ktorých stretneme. No a vrchol všetkého je cestovať s touto partiou skvelých ľudí.

Štvrtok, 7. jún
Do Quebecu sme sa dostali asi o pol dvanástej večer a hneď v piatok sa začalo skúšať priamo v dejisku -Colisee Pepsi. Je to úžasné vidieť všetko postavené fungovať po toľkých prípravách. Taktiež chalani znejú úplne ináč na rozľahlom priestranstve než v úzkom štúdiu v Santa Barbare, kde predtým skúšali.
V sobotu spravili zopár interview pre nejaké denníky a televízie, ktoré prebehli v poriadku. So skupinou sa potom stretli 6 víťazi z 3 rôznych rádií a ostali na skúške počas 30 minút. Všetci si to naozaj vychutnávali a boli radi, že sa mohli zúčastniť takejto výnimočnej udalosti.

Nedeľa, 10. jún
Dnes večer si chalani skúšali oblečenie, čo bolo zábavné, pretože si obliekli to, čo budú mať na prvom predstavení, a celá zostava zaznela bez akýchkoľvek prerušení. Zvuk bol vynikajúci a svetlá spolu s projekciou vypadali úžasne. Všetci sa skutočne tešíme na pondeľňajšiu prvú show.

Utorok, 12. jún
Vystúpenie včera večer prebehlo skvele, no s projekciou bolo zopár problémov. Počas It's no good nenaskočila projekcia, takže diváci nemali možnosť vidieť Antonovu prácu. Jordan (vokalistka) tiež mala nejaké problémy, pretože sa nepočula, ale na to sú tieto uvodné show, aby sa problémy odstránili a všetko zdokonalilo. Hoci hľadisko nebolo kompletne vypredané, dav bol úžasný a zapájal sa. Počas Never Let Me Down Again všetci šaleli a spievali každé slovíčko.
Potom zopár ľudí prišlo do "Krčmy" ako to všetci voláme - spoločná miestnosť priamo v dejisku. Samozrejme, že je tam stolový futbal a ping-pongový stôl.
Chalani boli veľmi spokojný s predstavením a veľmi sa tešia na ďalšie.
Dnes popoludní sme odleteli do Ottawy - prvé okamihy v novom lietadle, ktoré budeme mať počas americkej časti tour. Môžem Vám povedať, že je ozaj pekné a myslim, že sa tam budeme všetci cítiť pohodlne.
Zajtra hráme v Ottawe, takže by som mala začať niečo na to pripravovať. Ozvem sa neskôr

Štvrtok, 14. jún
Ottawské vystúpenie prebehlo OK, aj keď nebolo ohromujúco vypredané. Všetci sa tešíme na Montreal a Toronto, pretože predstavenia sa udivujúco dobre predávali . A dnes je den voľna - hurá.

Piatok, 15. jún
Dnes je predstavenie v Montreale- tešíme sa na to. Myslim, že sa predalo okolo 12500 listkov, takže zatiaľ naša prvá poriadne velká show. Som rada a uvedomujem si, že diváci urobia pekný rozdiel.
Taktiež prišiel fotograf z MAGIC-u, francúzskeho magazínu. Bude fotiť celú noc: pred, počas aj po show. On ešte s jedným prileteli dnes ráno z Paríža a zdržia sa tu celé predstavenie, ráno odletia späť. Vyzerajú unavene, ani sa im nečudujem.

Nedeľa, 17. jún
Posledné dva dni boli skutočne úžasné. Show v Montreale bola fantastická, chalani sa nechali po koncerte počuť, že sa zle počuli, pretože dav bol tak hlučný. Ostatní to len potvrdili -najhlučnejší dav, aký kedy počuli. A keď ste v dejisku, ktoré je úplne plné, ovzdušie je fakt nabité energiou.
Svojou prítomnosťou nás tiež poctili naši dvaja agenti- Carole Kinzel (americký agent) a Andrew Zweck ( európský agent). Bolo skvelé mať ich tu oboch a počúvať Andrewove vtipy. Carole sa tiež s nami potom bavila v bare - o tom by sa dalo hovoriť. Síce zostala len jeden deň, ale Andrew s nami poletí do Toronta.
Toronto bola absolútna jednotka. Hoci nik iní si nemyslel, že to bolo tak nádherné ako ja ( no dobre, jasné. že mysleli), ale bola som tak prekvapená dejiskom, všetci ostatní ho už videli predtým. Bolo priamo na vode pri pristave, takže z každého okna bol nádherný vyhlad. A navyše bol krásny slnečný deň. Toto okolie skutočne robilo všetko jedinečným.
Počas Meet and Greet, boli chalani obdarení "hviezdou" z House of Blues. Myslim, že každý kto ju vypredá, si jednu nechá. Bol to pekný maľovaný obrázok dejiska, ktorý dostali.
Ďalšia vynikajúca vec v Molson Amfiteatri bolo zásobovanie. Predtým v ostatných dejiskách to nebolo najlepšie, ale tu to bolo výnimočne dobré.
Dnes sme mali v Toronte voľno, začínam sa cítiť ako chalan a to je na zbláznenie. Už dlho som nenakupovala, takže mi to dobre padlo. Tiež som si prezrela mesto, ktoré bolo nádherné. Takže celkovo to bol skvelý čas.

Streda, 20. jún
Toto píšem hneď ako sme vyrazili z Minneapolisu do Milwaukee. Takže poďme na to!
Sme vysoko v oblakoch. Show včera večer bola OK, ale diváci neboli najlepší. V porovnaní s poslednými dvomi kanadskými vystúpeniami neboli tak hluční a nezapájali sa. Ani mesto za veľa nestalo, nechcem poburovať tých, čo tam bývajú , ale fakt tam nebolo , čo robiť. Koľkokrát sa asi dá prejsť okolo troch blokov budov - ha? Počula som, že lepšie časti boli asi 20 minút odtiaľ, ale neskúšali sme to. Myslím, že majú druhú najväčšiu poštu v Amerike, je to pravda?
Dnes večer hráme v Milwaukee, potom hneď v noci po koncerte letíme do Chicaga. Je to len krátky let a mali by sme tam byť okolo poldruhej ráno. A potom voľno- konečne. Nikdy som nebola v Chicagu, takže sa na to teším. Opäť môžem nakupovať. Som chorá z týchto šiat, čo som si priniesla, musím si zaobstarať nové.
Naša ochranka sa teší na Detroit, pretože odtiaľ všetci pochádzajú. Je to pekné, keď možeš ísť na známe miesto a vidieť tých, čo poznáš. Fakt sa veľmi teším na New York (bývam tam), pretože uvidím moju sestru a priateľov. Je dobré, že tam ostaneme zopár dní.
OK, dosť kecov, ozvem sa pravdepodobne po vystupení v Chicagu. Majte sa dobre.

Piatok, 22. jún
Ozývam sa, keď je kapela na pódiu. Už som ich pár krát videla. Takže sme v Chicagu a zajtra odchádzame do Detroitu. Chicago je nádherné mesto s toľkými možnosťami. Včera večer sme boli hosťami na večeri u Jeffa McCluskyho (nezávislý rádio guru), ktorá bola krásna. Bolo tam okolo 40 ľudí a zdalo sa, že každý sa baví. Potom sme vyrazili do ulíc a klubov. Myslím, že každý sa trošku menej bavil. Všetci sme boli dnes umiernení a tichší ako inokedy a trošku mimo.
Zdá sa, že show beží OK, chalani hrajú už čosi okolo hodiny, dejisko je pekné a vonku. Počas Meet and Greet, boli chalani privítaní potleskom, prvý raz, čo sa to stalo. Myslím, že boli príjemne prekvapení a to ich naladilo na show.
Dnes je tu aj blízky hosť- Billy Corgan zo Smashing Pumpkins, starý priateľ a fanúšik skupiny.
Ok, zatiaľ toľko, nie som si istá, čo bude večer, ale keďže je to naša posledná noc v Chicagu treba si ju užiť.

Pondelok, 25. jún (Deň voľna)
Včera sme prišli do New Yorku nskoro v noci a dnes je voľný deň - vďaka Bohu. Včera v noci ako sme išli na letisko, zopár z nás, ktorým dlhšie trvali prípravy, sa ocitlo vo vozni s najhorším vodičom, aký asi medzi ľudmi môže byť. Nie že bol hrubý a nepriateľský, ale takmer sme mali zopár nehôd. Najmenej dva krát odbočil do vedľajšieho pruhu a ľudia začali na nás trúbiť. Každý sa obával čosi povedať a boli sme povďační, že sme do hotela došli v zdraví.
V New Yorku strávime ďalších 10 dní, čo je skvelé. V sobotu sa ide do Philadelphie a ostaneme tam cez noc, no ponecháme si aj naše izby v New Yorku. V nedeľu sa presunieme z Philadelphie do Bostonu, ale hneď v tú noc ideme späť do NY. Je to dobré, keď sa môžme vybaliť a ostať na JEDNOM mieste viac než jeden alebo dva dni.
Dnes sa stretnem s báječnou a úžasnou Allison McGregor od CAA, aby sme pripravili lístky na nadchádzajúce show. Keďže sa zoznam hostí pekne navŕšil, potrebujem nesmiernu pomoc, a keďže je Alli tak skvelá a úžasná, ponúkla sa, že mi uľahčí život. Dnes sa pokúsime usporiadať , čo najviac lístkov, aby ľudia mohli prísť do hotela a vyzdvihnúť si ich ešte pred show. To ich poteší, je to predsa len dobré ísť na koncert s lístkom v ruke, a tiež je to ľahšie pre mňa, takto ich nemusím celý večer usmerňovať. Takže teraz som na odchode do Allinej izby a čaká ma noc plná práce.

Utorok, 26. jún (Den voľna / Show u Lettermana)
Spolu s Alli McGregor sme pracovali až do druhej rána, pripravovali sme lístky, ktoré dnes odovzdáme v hoteli od poludnia do šiestej večer. Ja ostanem len do tretej, lebo chalani sú večer u Davida Lettermana, ktorého ZBOŽŇUJEM, takže sa veľmi teším.
Tiež musíme navštíviť MTV /VH1 koktailovú párty. Pre tieto spoločnosti je dôležité, aby si s chalanmi trochu pokecali, pretože tak bude pre nich jednoduchšie v buducnosti spolupracovať s nimi. Zajtra Vám dám vedieť ako to dopadlo.

Streda, 27. jún (New York)
OK, Lettermanova show bol obrovský úspech, dúfam, že ste to videli. Nemohla som ostať v štúdiu počas celej show, ale mala som možnosť vidieť chalanov, keď skúšali. Nie som si istá, či toto viete, ale každý vtipkuje, aké chladné je Lettermanovo štúdio. Ja som sa vždy z toho smiala,:" Oh, pravdepodobne nie je až tak chladné." Verte mi, je to MRAZNIČKA. Myslím, že dôvod je ten, že David Letterman sa nikdy nechce potiť pred kamerou, takže v štúdiu je menej ako 20 stupňov- sranda, nie?
Ináč, show bola OK, a chalani vyzerali byť s ňou spokojní. Myslím, že bolo zábavné, ako ich Letterman po vystúpení všetkých posadil k jeho stolu. To sa stáva zriedka. Väčsinou kapela odspieva a to je koniec. Takže myslím, že to bolo fajn.
MTV / VH1 koktailová párty bola zaujímavá, no nie príliš vzrušujúca. Ale je dobre, že chalani chvíľu zostali.
Teraz som v Madison Square Garden a šialenstvo začína. Dám Vám o tom vedieť zajtra.

Štvrtok, 28. jún ( New York)
Na včerajšej show som sa dobre bavila. Keďže veľa lístkov som odovzdala už v hoteli, nemusela som sa s nimi zaoberať v dejisku. Tak spadlo z mojich ramien obrovské bremeno, pretože ešte ma čakajú noviny a Meet and Greet a ten zoznam hostí mi fakt spôsoboval v zadku najväčšiu bolesť. Takže som sa rozhodla, že keď sa kapela dostane na pódium, všetky moje problémy budú vyriešené, ja zabalím moje úradovanie a užijem si vystúpenie so sestrou a priateľmi. A to som aj urobila. Je to fakt oveľa lepšie sledovať show s priateľmi , s niekým, s kým sa zabávaš, ako sám, tak ako sa mi to stalo počas iných vystúpení. Bol to krásny večer, plný tancovania a spievania všetkých skladieb. Myslím, že včerajšia noc bola zatiaľ ďaleko najlepšia. Taktiež tam boli rodiny, s manželkami a deťmi, a robilo celý večer ešte lepším. Publikum bolo neskutočné a dodalo chalanom ešte viac a viac energie, než doteraz mali.
Po vystúpení sme mali párty priamo v dejisku, bola to zábava, veľa priateľov a kecania. Moj priateľ David Peris, je veľkým Antonovým fanúšikom, takže ma poprosil, aby som sa opýtala Antona, či sa s ním odfotí. Anton samozrejme ochotne súhlasil a Davidovi sa to veľmi páčilo. Fotky vyšli celkom zabavné, nik naozaj nepózoval, akurát sme sa zasmiali.
Keď sme opustili dejisko, naša párty sa presunula do hotela, kde sme vypili zopár pohárikov v bare a strávili sme pekný čas kecaním a bavenim. Bol to veľmi dlhý a úspešný deň a všetci vyzerali byť spokojní.

Piatok, 29. jún (Den voľna)
Včerajšie vystúpenie prebehlo v poriadku, ale myslím, že to stredajšie bolo, čo sa týka divákov, lepšie. Fletch spravil interview s WPLJ pred Meet and Greet, ktoré bolo mierne. Niekedy tieto rozhovory v rádiu sú povrchné a majú nízku úroveň, ale s týmto bol Fletch spokojný.
Po show sme mali v dejisku malú after párty, ale naplánovali sme si ešte jednu v bare hotelu W. Bolo to OK, akurát trochu hektické, keď sme prišli všetci naraz a chalani mali trochu problém dostať sa na ich vlastnú párty. Vnútri to bolo tiež trochu nabité, ale každý sa bavil a využíval možnosť alkoholu zadarmo - ak vieš , čo myslím.
Celkovo si myslím, že vystúpenia v MSG boli veľmi dobré. Hoci som strávila krásne chvíle a tešila sa na ne, som rada, že je koniec. Pracovala som s tými čertovskými lístkami tak dlho, že si myslím, že je skvelý pocit, keď už nemusím brať žiadne žiadosti na vystúpenie.

Sobota, 30. jún (Philadelphia)
Teraz sme v Philly a z letiska ideme priamo do dejiska. Prišla MTV, aby natočila kapelu pri príležitosti 20. výročia MTV a urobia nejaké interview pre MTV NEWS. Taktiež natočia Personal Jesus a Dave vezme kameru na pódium a pozdraví MTV - to môže byť zaujímavé.
Teraz musím isť a pripraviť interview, viac napíšem zajtra.

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa