Firefox: DepecheMode.sk Browser

Všetci, ktorí radi "surfujú" a nie je im jedno ako rýchlo, bezpečne a predovšetkým pohodlne, je určený nasledujúci článok a hlavne kúsok softvéru venovaný vašemu internetovému prehliadaču. Štatisticky vzaté, poteším teda zhruba štvrtinu návštevníkov depechemode.sk, ktorí sa na tento web dívajú prostredníctvom prehliadača Mozilla Firefox. Nebudem sa teda rozpisovať o výhodách používania rôznych prehliadačov, ale o rozšírení vašeho Firefoxu. Poďme teda na to...

Popis

Na počiatku tohoto roku som pre vás naprogramoval užívateľské rozšírenie (extension) pre prehliadač Mozilla Firefox pod názvom DepecheMode.sk Browser. Rozšírenie po nainštalovaní vytvorí novú položku v hlavnom menu prehliadača (viď. obrázok) a poskytuje priamy prístup ku takmer všetkým častiam stránok depechemode.sk. Zjednoduší a skráti sa tak čas, ktorý potrebujete na to, aby ste sa dostali k jednotlivým častiam webu. Zároveň predstavuje aj akúsi mapu depechemode.sk.


Inštalácia, aktualizácia...

Inštaláciu je možné vykonať na stránkach addons.mozilla.org, alebo depechemode.sk/insightmode/

Rozšírenie je možné kedykoľvek bez problémov vypnúť, či odinštalovať. DepecheMode.sk Browser bol umiestnený na oficiálne stránky tohoto prehliadača, čím sa zabezpečí automatická aktualizácia rozšírenia, alebo upozornenie o novej verzii rozšírenia (závisí od nastavenia vášho prehliadača).

Náhľad na DepecheMode.sk Browser v1.0

Budúcnosť

V pláne je vytvoriť rozšírenie, ktoré bude užívateľa v prostredí prehliadača informovať o práve pridanom novom článku či správe, nových komentároch v diskusiách a nových príspevkoch v diskusnom fore depechemode.sk. Návštevník depechemode.sk tak bude vždy informovaný o dianí na webe bez nutnosti jeho návštevy, ak je pre neho avizovaná informácia irelevantná.

Zdokonaľovanie rozšírenia bude závisieť predovšetkým od odozvy používateľov, teda od vás. Pripomienky a návrhy privítam v diskusii, alebo na e-maile.

Upozornenie: Autor programu nezodpovedá za akékoľvek škody spôsobené používaním tohoto programu. Inštalácia výhradne na vlastné riziko. Program môže spôsobiť nestabilitu prehliadača.

Názory Devotees (5)

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa