“Ghosts Again” - premiéra singla (aktualizované)

Po uplynutí odpočítavania, ktoré držalo v napätí snáď väčšinu najskalnejších fanúšikov kapely, zverejnili Depeche Mode informáciu, že očakávaný singel bude vydaný 9.februára 2023, o 18:00 hod.

Sledujte depechemode.com/mementomori

Aktualizácia 3.2.: (Facebook DM): Ghosts Again, the first single off Depeche Mode’s next album Memento Mori, comes out February 9th, 2023. Set your clocks for Feb 9, 6:00 PM CET/5:00 PM GMT / 11:00 AM ET / 8:00 AM PT.

Aktualizácia 4.2.: Prvé detaily - single vyjde vo formátoch 2xLP, CD a Digital. Bude obsahovať 7 skladieb/remixov.


Názory Devotees (136)

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa