Ankety som sa nezúčastnila, tiež sa mi vyberá ťažko. Z uvedených možností mi záleží najmä na tretej, prvé dve ju napriek tomu takmer vyvažujú.
Spomínalo sa zrušenie hodností, čo je podľa mňa dobrý nápad v tom prípade, že kompetentným ostanú ponechané.
Ohľadom novej užívateľskej skupiny:
Depeshak - 26 september 2007 09:56 PM
Ale moze nastat aj ina situacia, ze jednoducho ludia prestanu chodievat na toto forum, a potom budeme(budete) panmi len sami pre seba.
Ja si myslím, že by nastala taká situácia, o akej napísal Depeshak. Netvrdím však, že by mi to vadilo, pretože úroveň by sa tým rozhodne zlepšila. (Veď tu boli aj takí, ktorí prispievali do všetkých možných tém okrem témy o Depeche Mode, ale miestami aj takým štýlom, že sa najprv vyjadrili k téme a následne urazili samotného tvorcu témy a pod.) Ostanú tí, ktorým na hladkom chode fóra skutočne záleží. (Neviem, či je to iba tým, že nové fórum existuje sotva mesiac, ale mne sa vidí, že už len týmto transferom sa to do istej miery preriedilo.) Asi by to tu nevyzeralo tak pestro, ale ja osobne preferujem kvalitu pred kvantitou. Veď nejde o to, koľko je na fóre tém a príspevkov, ale o to, aký je ich myšlienkový obsah. Takže ja som za tzv. “Advanced Users”. (Za skúšku nič nedáš... dúfajme.) Ľudia “pri moci”, a tým pádom snáď aj tí najzodpovednejší, by mali rozhodnúť, kto áno a kto nie. No a možno by som ich nazvala “More Than a Party”. (Škoda len, že to asi znie príliš politicky a diskriminačne.)
Toľko môj názor.