Diskusné fórum

   
‹ Prvá  < 3 4 5 6 > 
5 z 6
Camouflage Sk/Cz Tour / 1.-3.11.2007 / Litvínov • Bratislava • Košice
Pridané: 07. november 2007 o 04:10 PM   [ # 61 ]
Spacewalker
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  25
Registrovaný  2006-11-20
tArGeT - 07 november 2007 12:48 PM

suhlasim vo vsetkych bodoch a odstavcoch s MARJONom, taketo akoze ospravedlnenie zo strany organizatora je nepriatelne a urazajuce, uzivatel Krtulko pre mna skoncil na celej ciare svojimi vyjadreniami… neuveritelne kam az siaha ludska pycha… a nezvladnutie kritiky do vlastnych radov…

asi nemame spolu o com diskutovat, neviem co to ma spolocne s pychou…ja sa tebe a ani nikomu inemu nemusim a nemam preco ospravedlnovat…ja som nebol organizator, ale dotyka sa ma tema afterparty na ktorej sme mali hrat, ale pre urcite okolnosti (tebe nezname) sme nehrali, ale bola tam adekvatna nahrada Mirage, cize nie je o com…a to, ze afterparty nebola nie je moja chyba a ani neospravedlnujem to, ze nebola ked byt mala a ludia si to zaplatili…pochop, ze mne islo o to, povedat vam to, ze ani organizator nemoze za to, ze party sa nekonala, nakolko to zatrhol majitel klubu kde sa koncert konal…cize skus hladat pricinu inde…
riesite, ze sa niekomu nechcelo, alebo, preco by sme mali chodit do KE a podobne…ved to nie je normalne…
nema cenu to preberat, ja som sem supol ospravedlnenie od organizatora, ked sa ta to tak velmi dotyka, kontaktuj jeho…mna sa tykala party a to som vysvetlil ako bolo (ak ides do divadla a hlavnu postavu hra iny herec ako bolo napisane napr. kvoli chorobe, tiez to neriesis, namiesto nas tam bol mirage a bodka)...ak ti to nestaci a uraza,opat ta odporucim na organizatora… ja som nenapisal, ze clovek sa nemoze kvoli tomu stazovat…moze, mal si to zaplatene, mas pravo vyjadrit negativny a nespokojny nazor, suhlasim…ale party napokon bola v inom klube…a nebodaj ti este vadi, ze tam bol namiesto nas mirage…? 
ja som nikoho a nic neospravedlnoval…nemam preco to robit…

 
 
Pridané: 07. november 2007 o 06:10 PM   [ # 62 ]
Exciter
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  128
Registrovaný  2005-12-01

ano, ja som takisto vdacna za koncert, pretoze take nieco nieje kazdy den ze kapela ako Camouflage by mala ochotu prist na SR, a este to do KOSIC… takze ma to tesi ... a zrusenie afterparty ma nesklamalo ... ved tych 350sk je malo nato aby som mala dovod sa stazovat… navyse ta party v JAZZE to vynahradila, bola perfektna… ajaaaaj smile) zazitok na cely zivot,,, ze OLIVER?:) dufam ze este niekedy sa vratia na Slovensko….

 Signatúra 

. . . let me show you the world in my eyes . . .

 
 
Pridané: 07. november 2007 o 09:07 PM   [ # 63 ]
Spacewalker
HodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  22
Registrovaný  2006-11-10

Som sa asi zamilovala do Olivera…  red face

 
 
Pridané: 07. november 2007 o 09:56 PM   [ # 64 ]
Exciter
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  128
Registrovaný  2005-12-01

tanicka to sme dve smile)

 Signatúra 

. . . let me show you the world in my eyes . . .

 
 
Pridané: 08. november 2007 o 11:55 AM   [ # 65 ]
Ghost
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  554
Registrovaný  2007-10-29

trosku zaspominame na minulorocny after, dost tucna akcia s priam neocakavanou atmosferou ... jedine minus, mal som asi o 9 kg viac nez teraz ... smile))

http://mi.rage.cz/2006/Camouflage-afterparty-Bratislava-24.11.2006/

 Signatúra 

/ bratislava / budapest / praha / 2013 // bratislava / wien / praha / zürich / zürich / 2014 //

 
 
Pridané: 08. november 2007 o 01:16 PM   [ # 66 ]
Ghost
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  655
Registrovaný  2004-04-23

To Krtulko:

K organizacii koncertu a afterparty:

prepac, ale ak by si sem bol napisal iba dovody preco niektore veci nevysli ako mali, tak by som to bral a nenamietal by som, lebo viem ze malokedy sa veci deju tak ako sami chceme… bohuzial tvoje vyjadrenia, ktore spominal MARJON (...aby ste boli radi ze sa vlastne koncert uskutocnil…ze to mohol spravit niekto z vas…...vas podiel 350.- sk…...riziko straty atd.) jednoznacne posobia ako utok na fanusikov, ktori sa tohto koncertu v KE zucastnili. Mam rad ferovy pristup a ked sa napisu fakty tak ich beriem do uvahy. Viem aj to, ze som napisal ze pre BA taku medialnu akciu sa afterparty robila a pre KE nebol zaujem a pod. (moj prvy prispevok) a kedykolvek sa ospravedlnim, ked sa uvedu fakty preco tomu tak bolo, nemam s tym najmensi problem…

 Signatúra 

electrowired / Collection

 
 
Pridané: 08. november 2007 o 04:17 PM   [ # 67 ]
Administrátor
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  1777
Registrovaný  2002-09-05

Uf tak to je narez. Citajuc riadky vyssie neda mi nereagovat, kedze som tu bol spomenuty aj ja. Obe strany maju z casti pravdu a z casti nie. Podla mojho nazoru tu padaju argumenty, ktore argumentami ani nemaju byt. Hlada sa tu niekto zodpovedny za stav toho, co sa dialo po koncerte v KE. Skusim vymenovat chyby, ktore urobil organiator koncertu a afterparty (urcite by som to rozdeloval, nakolko ten prvy nema nic spolocne s afterparty a ten druhy s koncertom a kapelou).

Takze organizator koncertu. Vsetky uspechy, neuspechy, naklady (straty a zisky) nesie vylucne na svojich pleciach. Je teda jeho vec akym sposobom a intenzitou urobi promo, koho a co vsetko do toho zapoji a vyuzije. Ide predsa vyhradne o jeho peniaze a v neposlednom rade aj o budovanie vlastnej dobrej povesti pre buduce akcie. Kedze je to jeho akcia a on je organizator, mal by sa postarat o vsetko, aby ludia prisli a odisli spokojni. Je jedno, akym sposobom to dosiahne. V biznise, kde chce clovek dostat ludi na svoje akcie aj nabuduce, je toto primarnym cielom. Ak sa ma jednat o narazovku, tak prosim. To su len zakonitosti biznisu. Predostierat ludom a argumentovat tym, ze aky je organizator na tom stratovy je nieco naozaj nevydane. Toto nemusi, ba priam ani nesmie cloveka, ktory ide na normalne ohlasenu akciu s oznamenym programom, zaujimat. Pisal som vseobecne, teraz ku kosickemu vystupeniu kapely. Bol som tam, takze mozem zhodnotit z pohladu obycajneho ucastnika koncertu ktory sa chcl zabavat. Koncert bol neskutocne dobry. Komorna atmosfera, reakcie ludi, hecovanie kapely pritomnym publikom. Oproti kosiciam v BA den pred tym zdochol pes aj ked kapela odovzdala rovnako srdecny a nadupany vykon. Ale to su len moje subjektivne pohlady. Nakoniec, navstevnik nema co kecat do veci, do ktorych ho nic nie je a nevidi do nich a komentovat to, kolko bolo v meste plagatov a ake bolo promo. Skratka, nemoze to jednoznacne posudit a teda pisat niekde a vyvodzovat vlastne zavery je odvazne a neobjektivne!!

Podme k afterparty. Opat podobne sformulovane ako u organizatora koncertu: Vsetky uspechy, neuspechy, naklady (straty a zisky - aj nefinancne) nesie vylucne na svojich pleciach. Je teda jeho vec akym sposobom a intenzitou urobi promo, koho a co vsetko do toho zapoji a vyuzije. Ako v BA tak aj v KE mala afterparty svojich organizatorov. Z casti poznam pozadie toho, co, kde, ako a kto, ale to je vskutku bezpredmetne. Tu zdoraznim, ze organizator (cohokolvek) je prave ten, kto ma ludi usmernovat, upozornit na zmeny a pod., teda ma “organizovat”. Z pohladu navstevnika, ktory pride na akciu, ktora bola v mediach nejako oznacovana, hoci sa to z AKYCHKOLVEK dovodov zmenilo, je teda vylucne na organizatorovi, aby zabezpecil informovanost navstevnika o zmenach (kedze si kupoval listok s vedomim toho, co za svoje peniaze dostane). O zmenah ho mal informovat ci uz pred akciou, alebo pocas nej, ak nastali necakane zmeny/problemy. V kosiciach sa nic take nestalo. Nikto sa nepostaral a nevysiel na podium minimalne s mikrofonom a nepovedal: “Z technickych pricin sa deje to a to a nebude to a to…”. Ide jednoducho o to, aby sa ludia vedeli zariadit. Ked sa niekto dotrepe z inakadial ako z KE na koncert a rata, ze “precka” na prvy ranny spoj domov na akcii (riadne ohlasenu v reklame), nemoze mu organizator teraz predostierat a vinit ho, ze s niecim takym mal ratat a ze ma byt rad, ze vobec bol koncert. Toto je naozaj prestreleny argument.

Aj ked som bol medialne zapojeny do propagacie koncertu + afterparty, so samotnymi akciami som spolocne nemal nic (polopate povedane, kebyze na akcie nepridem z akehokolvek dovodu, akcia bezi ako ma - teda som sa zucastnil ako navstevnik). S tymto suvisia aj dotazy na mna cca 2.hod. po skonceni KE koncertu: “Kde je afterparty”. Par ludom co sa ma to dotazovalo som povedal, ze afterparty bude robit Mirage, ale zistilo sa, ze nie je k dispozicii ani aparatura na odohratie akcie ako bolo slubene zo strany majitela klubu (to som sa dozvedel o Mirage-a). Naozaj si odpovedzme na otazku, koho je to problem a kto mal s tym nieco robit, aby to ludia neofrflali ako v tejto diskusii?? Navstevnika vskutku nezaujima pozadie problemov. On hodnoti vysledok a sposob jednania s nim zo strany organizatora. Ludia by povedali: “Skoda, ze sa nekonala afterparty” ak by im tuto skutocnost niekto normalne a oficialne povedal trebars aj po skonceni koncertu. To, ze kapela zamierila inam chapem a vlastne to boli oni sami, ktori jedini dali par ludom po koncerte vediet, kde idu. Preto je silne nazyvat tento pocin “AfterParty”, aj ked tam hral clovek, ktory mal robit odohrat afterparty v priestoroch ICC Train. Ten pocin vnimam iba ako sukromnu zurku kapely, ktora bola rada, ze tam boli aj ludia z koncertu. Ak sa mylim, tak sa ospravedlnujem. Faktom vsak ostava ze cokolvek sa v KE dialo, po koncerte ziadna afterparty nebola.

Mrzia ma vyjadrenia typu: “My sme vychod, diera atd…” To skutocne nema nic spolocne s tym, preco v KE nebola afterparty. Su to len sebalutostne vyjadrenia vychodniarov, ktore tu nemaju co robit a uz vobec nie ako argument, preco akcia nevysla tak ako mala. V tomto sa za vychdniarov hanbim.

Bolo tu spominane, ze ma Diablo & Krto “okaslali”. Neviem ci to tak vyznelo, ale vsetko co som povedal bolo, ze robievame spolocne DM akcie v BA ale do tychto afterparty’s nie som zapojeny. Takze urcite sa nejedna o nijake okaslanie. Bol som s dm.sk zapojeny do proma oboch koncertov a afterparty’s mimo toho, kto a ako robil afterparty’s.

OK, podciarknute a podpisane. Organizator akejkolvek akcie by si mal vzdy stat za tym, ako akcia prebieha. Ak vyjde, pozbierat chvalospevy zucastnenych. Ak sa nieco nevydari, urobit maximum vratane ospravednenia ci vysvetlenia veci hoc aj po akcii. Organizator prebera plnu zodpovednost voci navstevnikom, kedze si dovolil od nich vypytat peniazky za servis akym je koncert/afterparty ci ina akcia. Fakt, ze ludia organizujuci afterparty to robili v tomto pripade zadarmo (pripadne za rezijne naklady) ludi vlastne nezaujima a organizator z tohoto pohladu ani nema pravo odopriet navstevnikovi nieco, co bolo napisane na plagate a listku z dovodu, ze sa takto nefinancne s organizatorom koncertu dohodol.

Obe strany tu pisu emocionalne. Navstevnici nedostali to, co bolo uvedene v prome ked si kupovali listky a o zmenach neboli oficialne vyrozumeni. Organizator afterparty mal technicke problemy, ktore zabranili jej konaniu. V klube nebola aparatura, ktora bola avizovana a nastal aj organizacny problem s majitelom klubu, ktory radikalne zmenil podmienky prenajmu klubu na afterparty v priebehu koncertu. Vysledok je, ze aj napriek faktu, ze Diablo & Krtko tuto akciu neodohrali, mal ju odohrat Mirage po vzajonej dohode s Diablo & Krtko par dni pred afterparty. V suvislosti so spominanymi problemami ohladne aparatury a majitela klubu, by vsak akciu neodohral nik, aj keby velmi chcel. Za tieto potiaze sa Vam Diablo & Krto ospravdlnuju aj za to, ze to nikto oficialne ludom po koncerte neoznamil tak, aby sa ludia vedeli zariadit.

Verim, ze v riadkoch vyssie som spomenul vsetky problemy, ktore nastali a pomenoval to, co tu ludi vedie pisat pocity nespokojnosti. Rovnako som tu spomenul aj postoj organizatora a problemy spojene s tymto pudujatim. Verim ale, ze to na nieco bolo dobre a k podobnym problemom v buducnosti nedojde. Rovnako tak, aby navstevnik nepocitil problemy organizatora a aj organizator aby vedel operativnejsie riesit vzniknute problemy na druhom konci republiky v klube a s ludmi, ktorych nikdy pred tym nevidel.

 
 
Pridané: 08. november 2007 o 04:28 PM   [ # 68 ]
Administrátor
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  1777
Registrovaný  2002-09-05

Tym vyssie som chcel vlastne povedat a ak to nikto nepochopil, ze koncert bol naozaj super, aj rum s grepevym dzusom a skoricou wink A pozdravujem vsetkych, co som tam stretol!

 
 
Pridané: 08. november 2007 o 04:55 PM   [ # 69 ]
Painkiller
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  165
Registrovaný  2005-08-05

takto nejako to tu malo byt napisane skor a nikto by sa potom na nic asi nestazoval.moj prispevok a prispevky ostatnych nespokojnych navstevnikov boli reakciou na predosle vyhlasenia.

 
 
Pridané: 08. november 2007 o 05:32 PM   [ # 70 ]
Administrátor
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  1777
Registrovaný  2002-09-05

Mimo toho vsetkeho som zabudol spomenut fakt, ze napriek problemom bolo pre organizatora koncertu financne vyhodnejsie koncert v KE zrusit. Vylucne z tohoto dovodu moze byt publikum na vychode vdacne organizatorovi ze to vzal na svoje triko a koncert sa napriek tomu konal. Toto gesto netreba brat ako naplast na to, ze ludia nesmu vyjadrit kritiku, ale iba ako fakt snahy a obetavosti organizatora koncertu.

Problemy s halou sposobili presuvanie miesta koncertu a s tym je aj spojena slaba propagacia na vychode, kedze udaje sa menili 3x v priebehu 2 tyzdnov. K tomuto sa vsak uz aj samotny organizator vyjadril a verte, ze jemu je ako prvemu smutno, ako koncert + afterparty dopadla. Treba to vsak brat ako fakt a nie ako lutost, ale behom 2 tyzdnov je dost tazke na poslednu chvilu zabezpecit nieco prostrednictvom telefonu s ludmi a na miestach, ktore v zivote nevidel len koli tomu, aby sa koncert nemusel zrusit. So zmenou miesta sa vzdy menili aj podmienky pre koncert a afterparty, bohuzial doplatila na to afterparty tak ako sa to udialo.

 
 
Pridané: 09. november 2007 o 09:44 PM   [ # 71 ]
Spacewalker
HodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  22
Registrovaný  2006-11-10
Antilius - 09 november 2007 09:38 AM

Keby sa Camoufalge nepacilo na Slovensku a nechceli tu hrat, urcite by sa nezahadzali s primitivnymi slovenskymi organizatormi. Ale pre kapelu, ako Camouflage, ktore toto ceskoslovenske trojdnove turne vlastne “preletela” strata sa obratila na radost z publika, pretoze skupina Camouflage nie je Depeche Mode, este stale sa vedia tesit z toho ze ich maju ludia radi a pocuvaju ich hudbu. Nie ako arogantny Dave Gahan z Depeche Mode, ktory pri svojom vystupeni, kuka do publika a vidi tisicky nepredanych nosicov.

Presne tak…ja som už minulý rok tvrdila, že Camouflage boli lepší ako DM!!! ...všetko je o prístupe…

 
 
Pridané: 10. november 2007 o 08:02 AM   [ # 72 ]
Ghost
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  765
Registrovaný  2003-02-18

Neporovnavajte neporovnatelne! Vas by bavilo po kazdom koncerte ist na mejdan a podpisovat a fotit sa s fanusikmi, ked ste este rano leteli lietadlom absolvovali ste x TV rozhovorov, samotny koncert ?? Sa skuste trosicku zamysliet co porovnavate?
Co by sa stalo keby na afterparty v BA naozaj prisli DM? Obrovska mela a chaos atd…
Camouflage je svojim sposobom klubova skupina, su si vedomi ze na ich koncerty nechodia desiatky tisic fanusikov…..

 Signatúra 

Ak ľudia očakávajú, že Boh bude namiesto nich samých plánovať ich život a chrániť ich, strácajú motiváciu usmerňovať a riadiť svoj vlastný život.

 
 
Pridané: 10. november 2007 o 08:23 AM   [ # 73 ]
Spacewalker
HodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  22
Registrovaný  2006-11-10

I didn´t want to say, that Dave Gahan has to come on the after party- it´s something like suicide for him…I thought total access. I can´t help myself, but my impressions from concert of Depeche Mode and concert of Camouflage was and still are very different…so sorry for my opinion.

 
 
Pridané: 11. november 2007 o 11:07 AM   [ # 74 ]
Spacewalker
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  19
Registrovaný  2004-01-26

JEDNODUCHO POVEDANE…NEBOLA PARTY V KOŠICIACH,NO ČO UŽ?! ALE KONCERT CAMOUFLAGE ZA 350 SK V ICCT-JÁNOŠIKU!!!... ČO BY BOL PRED cca. 10. ROKMI NEREÁLNY BOL PERFEKTNÝ, TAK ŽE PARTY MI NECHÝBALA.

[ Príspevok bol upravovaný: 16 november 2007 01:54 PM vykonal luco ]
 
 
Pridané: 17. november 2007 o 09:35 AM   [ # 75 ]
Ghost
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  765
Registrovaný  2003-02-18

Niekolko fotografii Camouflage & Muk z Bratislavy

.(Pre zobrazenie tejto e-mailovej adresy musíte mať zapnutý JavaScript)

Camouflage-Dreaming-Bratislava-02/11/07
http://www.youtube.com/watch?v=qb7OCeB5jP8

Camouflage-I Can´t Feel You-02/11/07/-Bratislava
http://www.youtube.com/watch?v=ypZ_kaEJjZY

Camouflage-One Fine Day-Bratislava 02/11/07
http://www.youtube.com/watch?v=IANN79KnwbY

Camouflage-Strangers thoughts-Bratislava 02/11/07
http://www.youtube.com/watch?v=QOjlKiE38jY


Petr Muk/Bratislava 02/10/07
http://www.youtube.com/watch?v=G6zY0Tl9LMg

Camouflage - The Great Commandment (Live in Litvinov (CZ))
http://www.youtube.com/watch?v=2iVzl_2kDRw

Camouflage - Suspicious Love (live in Litvinov CZ)
http://www.youtube.com/watch?v=Seu7ku7rCvQ

Camouflage - Conversation (live in Litvinov CZ)
http://www.youtube.com/watch?v=US4O-v-Wuks

Camouflage - Strangers Thoughts (live in Litvinov CZ)
http://www.youtube.com/watch?v=zeCzkAij228

Camouflage - Love Is a Shield (live in Litvinov)
http://www.youtube.com/watch?v=H36ASO5ygQU

 Signatúra 

Ak ľudia očakávajú, že Boh bude namiesto nich samých plánovať ich život a chrániť ich, strácajú motiváciu usmerňovať a riadiť svoj vlastný život.

 
 
   
‹ Prvá  < 3 4 5 6 > 
5 z 6