Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
Mam nove aktualne informacie. Od organizatora mam zvolenie oficialne uverejnit niektore z nich (niektore su uz aj tak v tejto diskusii) ako spravu na hlavnej stranke webu. Teste sa.
Mam nove aktualne informacie. Od organizatora mam zvolenie oficialne uverejnit niektore z nich (niektore su uz aj tak v tejto diskusii) ako spravu na hlavnej stranke webu. Teste sa.
To su teda fajn nove spravy.
Ale az po maturach Depeche Mode, az po!
Mimochodom, aku ma kapacitu Incheba Open Air (alebo ako sa vola to miesto, kde hrali niektore skupiny minuly/tento rok)? Tipujem, ze na skupinu ako DM prilis malu, vsak? :D
Ja sa obavam, ze to je presne to obdobie maturit :(
Mimochodom, aku ma kapacitu Incheba Open Air (alebo ako sa vola to miesto, kde hrali niektore skupiny minuly/tento rok)? Tipujem, ze na skupinu ako DM prilis malu, vsak? :D
INCHEBA OPEN AIR
Priestor v areáli Incheby vhodný na realizáciu podujatí pod otvoreným nebom.
Rozloha: 9700 m2
Kapacita:
koncerty/športové podujatia
státie do 12 000 osôb
sedenie na tribúnach do 2 200 osôb a 3 000 osôb na ploche
kombinácia do 8 200 osôb
No ak by Blava predbehla okolite lokacie (Praha, Budapest, Vieden), tak by to bolo veru malo
Praha až po Bratislavě? Tak to nejspíš budu muset cestovat, to bych nevydržela
NEBOJ DMF BUDOU DELAT ZAJEZD Z Prahy a Ostravy směr Bratislava a v dm shopu take budou listky na koncert v prodeji . Jinak take budeme řesit i jine trasy z cech s jednou velkou dopravní firmou ...
Nemyslel som uvodny koncert ty lolo len je dobre ze sa budu rozbiehat aj u nas…. co dodat len dufam ze bude dobry setlist , dobre predkapely a ze sa podari aj nejaky dobry zaznam spravit , maj vyhovuje aspon bude dalsi velkolepy open air
uzzz idem sporit
Je dobre ,ze najprv bude blava a potom Praha,ale aj tak si Prahu nenecham ujst a automaticky kupujem listky aj do Prahy. Proste uzit si DM aspon 2x za leto apotom dalsie tour zasa az 2014
Je dobre ,ze najprv bude blava a potom Praha,ale aj tak si Prahu nenecham ujst a automaticky kupujem listky aj do Prahy. Proste uzit si DM aspon 2x za leto apotom dalsie tour zasa az 2014