Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
Petrzalsky stadion bude podla planov v tom case uz zburany a bude tam stavenisko luxusneho hotela… aspon co viem.
A co Tehelné pole?
Veci ktore neviem ani naznakom, ci nie su potvrdene nestrielam. Vylucovacou metodou to ale moze byt zrejme len Tehelne pole / Inter. Na TP je lepsi vyhlad z tribun, kedze stadion je trosku utulnejsi. DNes zistim, ci tuto informaciu mozem mat a ci moze ist medzi ludi. Domnievat sa a vediet su 2 odlisne veci Mam rad to druhe
Petrzalsky stadion bude podla planov v tom case uz zburany a bude tam stavenisko luxusneho hotela… aspon co viem.
A co Tehelné pole?
Veci ktore neviem ani naznakom, ci nie su potvrdene nestrielam. Vylucovacou metodou to ale moze byt zrejme len Tehelne pole / Inter. Na TP je lepsi vyhlad z tribun, kedze stadion je trosku utulnejsi. DNes zistim, ci tuto informaciu mozem mat a ci moze ist medzi ludi. Domnievat sa a vediet su 2 odlisne veci Mam rad to druhe
Myslel sem v jakém je stavu a zda-li by připadalo v úvahu
Ani si nemyslim, pretoze napr. dnes sa datum planovaneho DM koncertu posunul o par dni (z podnetu tour manazmentu DM) a bohuzial uz nevychadza na vikend :(
niéééééé....to by mohol byť u mňa problééééém, prosím nech je to teda radšej až prázdninový čas…..
pekný deň
neboj, vždy pred každym koncertom (okolo) fan club zorganizoval nejaku akciu, bud len mikrobusy, alebo tuším, že z Prahy do BA šli normalne autobusy, taky bol zajem…určite sa bude dat aj s niekym zviest
tak fajn
lebo ja som išiel do BA vlakom..sice bol plný depešakov a všetci sa na seba usmievali lebo vedeli kam každý ide, ale myslím že v takom buse bude lepšia atmosféra a chcel by som to zažiť
preto sa pýtam
dik za info
Ani si nemyslim, pretoze napr. dnes sa datum planovaneho DM koncertu posunul o par dni (z podnetu tour manazmentu DM) a bohuzial uz nevychadza na vikend :(
To su teda fajn nove spravy.
Ale az po maturach Depeche Mode, az po!
Mimochodom, aku ma kapacitu Incheba Open Air (alebo ako sa vola to miesto, kde hrali niektore skupiny minuly/tento rok)? Tipujem, ze na skupinu ako DM prilis malu, vsak? :D
Mimochodom, aku ma kapacitu Incheba Open Air (alebo ako sa vola to miesto, kde hrali niektore skupiny minuly/tento rok)? Tipujem, ze na skupinu ako DM prilis malu, vsak? :D
INCHEBA OPEN AIR
Priestor v areáli Incheby vhodný na realizáciu podujatí pod otvoreným nebom.
Rozloha: 9700 m2
Kapacita:
koncerty/športové podujatia
státie do 12 000 osôb
sedenie na tribúnach do 2 200 osôb a 3 000 osôb na ploche
kombinácia do 8 200 osôb