Hm, sledoval som to aj ja… Medzi Lacom a Mekym som videl podobnosť medzi Alanom a Martinom… Akoby obaja (LACO, ALAN) v určitom momente nevedeli, ako ďalej ísť zažitým spôsobom… Stratili entuziazmus… Martin bol príliš zaškatuľkovaný, aj keď sa tvári, že nie (posledné dva preložené články k epk 86-98 to len dokazujú) a Meky na druhej strane potreboval nový vietor do plachiet, čo znie pre autora normálne… A Lacovi došla chuť... Tiež som si pozrel dokument o QUEEN a ABBE a tam zase odznelo v niečo v tom duchu, že keď medzi členmi funguje určitá chémia (napriek rozdielnym povahám), mali by si to vážiť a preniesť sa cez určité prekážky, pretože ... Vyšší cieľ, čaro umenia, mágia, okamih záblesku… Neviem, chcelo a vždy do chce viesť dialóg, aj keď má byť kritický... Inak sa človek neposunie… Potom stačí jeden ďalší negatívny aspekt (únava, rodina, ponorka) a domček z karát sa začne rúcať... Čo je veľká škoda, pretože potom to už nikdy nebude ono… Pri superskupine ABBA boli príťažou aj uzatvorené manželstvá medzi členmi… Nebolo kam ujsť...