Monghi - 22 september 2021 02:32 PM
padám na zadok ... novinka od Soft Cell a ze aka parada!!! https://www.youtube.com/watch?v=1FltT7-NdFM
Tak to je přímo boží!!! Hudba na které jsem vyrostla…Soft Cell patřili k mým oblíbeným kapelám…Zní to velmi dobře a to téma Černobylu…Fascinuje mě to temné kouzlo kolem Černobylu, přiznám se, že i já bych se ráda podívala do mrtvého města, ráda bych viděla na vlastní oči, co se stalo… zajímavé jak tam nekontrolovaně bují vegetace…přiznám se, že mě to velmi fascinuje a zajímá... Smutné bylo, že to mělo zůstat v utajení, delší dobu o tom komunisti mlžili, České republiky se to netýká, zůstaňte v klidu, ale bohužel týkalo 30. dubna donesl vítr radioaktivní mrak i nad území České republiky. Vítr vanul hlavně přes Moravu a střed republiky. Ke všemu na několika místech v noci z 30. dubna na 1. května pršelo. Bohužel většina národa byla u ohně, kde se pálily čarodějnice, vzpomínám si jak jsme jako děti řádily, válely jsme ze svahu dolů sudy pěkně po travičce, druhý den hned pěkně nanovo s mávátky v ruce…