Na spomínaný koncert v Prahe som sa veľmi tešil, lebo som zobral aj môjho 13-ročného syna. Ale pekne poporiadku, leto začalo fantastickým festivalom Pohoda, kde sa objavili moje obľúbené skupiny Smashing Pumpkins a Nick Cave.
Boli to super zážitky ,na Cavea som zobral aj syna. Po tomto super zážitku sme sa spolu tešili do Prahy. Prečo som sa vybral do Prahy? Presne pred rokom sme tu boli na nezabudnuteľnom koncerte Coldplay a spomínaný štadión Eden na rozdiel od chátrajúcich Pasienkov hovoril za všetko. Samozrejme ma tiež sklamala vyššia cena lístkov na koncert dm na Slovensku. Počasie v Prahe bolo skvelé, už sme sa nevedeli dočkať, aké však bolo moje prekvapenie, keď pri vstupe na štadión som počul Walking in my shoes, myslel som , že je to zlý sen, začať koncert o19:45, to mi ani vo sne nenapadlo(teraz už viem aký bol dôvod). Celý koncert som bol strašne nahnevaný, syn si aj poplakal, no dodnes nepochopím ako taká svetová skupina môže urobiť takýto podvod na svojich fanúšikoch. Z miesta na sedenie nebolo na obrazovkách nič vidieť,pretože obrazovky sa od slnka odrážali. A gahan bol tak ďaleko. Ja som už aj zabudol na tento negatívny zážitok , no po zakúpení dvd oceania smashing , som si zase uvedomil aký mohol byť koncert super, keby sa to všetko uskutočnilo v o večerných hodinách. Stále si myslím , že to bolo od DM veľmi neprofesionálne, ja si vážim hudobníkov(som asi jeden z mála čo si dnes ešte kupuje cd), no ony asi svojich fanúšikov nie. Aby sa mi zmazal tento negatívny zážitok myslel som , že ho ešte raz zoberiem na DM do blavy ,no po uverejnení cien ma až zamrazilo. Tak drahé vstupenky som ešte nezažil a to som bol aj na U2, ktoré ma určite väčšie náklady na aparatúru. Napriek tomu si ešte stále rád vypočujem DM .