Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
obal je potrvrdeny, ale ten digipak je fake Doteraz som ten obrazok poznal s obrazkom podia TTA, neviem kto si dal tu namahu a prerobil to na TOTU Walking
Digipack je vytvorom jedneho fanusika. Svojim kreativnym zartikom dostal takmer cely svet. Skutocny je len predok obalu.
In your memory: Little Soul ani v trackliste nebola. Tato skladba by sa mala objavit len v dokumente Inside the Universe na DVD2 ci BluRay.
to Roman; Presne ten dokument, ktory ma zahrnat skladby (mini track list) vratane “Little Soul”, som mal na mysli. Riesil si to v diskusii aj ty, ked “Little Soul” bola pripisana iba pri BluRay vydani.
Viem, ale neskor som si uvedomil ze Little Soul je len sucast dokumentu Inside the Universe. A ten vyjde aj na DVD. Ale mas pravdu ze pri DVD nie je rozpisane co ten dokument bude obsahovat. Nepredpokladam ze by sa DVD a BR verzie toho isteho dokumentu nejako odlisovali. Aj tak nevieme ci Little Soul bude cela alebo len nejaky podmaz v pozadi ci kratka ukazka.
Tak nerozumiem. Ja som objednával v Mute Bank store 25.10. Vo štvrtok mi poslali email o odoslaní objednávky a eura z účtu si nestiahli a poslali ich dnes späť na účet. Sa mi to stalo prvý krát, nerozumiem tomu.
Depeche Mode - DVD Live In Barcelona (Tour of the Universe)
Prisla sprava, euriky su stiahnute, stav objednavky: kompletne odoslane. Buduci tyzden to mam doma. A to je dnes este len 3.11. Velka vdaka HMV
Ja som si to tentoraz pokaslal. Po minulej skusenosti s HMV zasielkou som sa teraz rozhodol kupit si to priamo v obchode. Uz len to ze som musel cakat az do dnes (postou by som to mal snad uz v piatok ci v sobotu),este aj cena v obchode je o 8 GBP vyssia ako online.