Diskusné fórum

< 1 2
2 z 2
Anketa
Chodíte v černém?
jinak než v černém nevyjdu 7
často 31
občas, příležitostně 14
černou nenosím 1
Celkový počet hlasujúcich: 53
Hlasovanie v ankete je podmienené prihlásením sa do Vášho užívateľského účtu
Chodíte v černém?
Pridané: 30. júl 2023 o 05:16 PM   [ # 16 ]
Painkiller
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  201
Registrovaný  2004-07-02

Hm, o mne je známe, že nosím lacné pracovné oblečenie aj pracovnú obuv a čisto len čiernu… Vrátane neznačkovej šiltovky… Takže od hlavy až po päty sú to čierne “pracovné obleky”... Aj spodnú bielizeň nosím vyslovene čiernu a dokonca, keďže som taký malý MONK, tak na každom mám anglickú podtlač dňa… Len stále sa neviem naučiť, ktorý je utorok a ktorý štvrtok, ale v podstate je to jedno… Aj tak to hneď dám do koša na pranie… Jedine, že by som musel ísť na osobnú prehliadku k svojej lekárke a tá by mala poznámku: “Tommy a to máš vo štvrtok na sebe boxerky od utorka? Nehanbíš sa? Nie pani doktorka, ja si to stále mýlim, v utorok som mal štvrtkové.”
Vieš čo, poradím ti: “Chodievaj naostro!”

Signatúra 

Hudba je zjavením vyššieho rozumu a múdrosti.

When asked in 2005 about their most underrated song, Gore said: “There’s one I particularly like that got lost because it was just an extra track on [the ‘Only When I Lose Myself’] single, called ‘Surrender’.”

Pridané: 30. august 2023 o 06:47 PM   [ # 17 ]
Spacewalker
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  16
Registrovaný  2020-08-24

Nosim pouze black.

Uz si vsichni konecne zvykli grin)

Pridané: 23. február 2025 o 11:08 AM   [ # 18 ]
Little 15
Hodnosť
Počet príspevkov:  2
Registrovaný  2025-02-23
Alizza - 20 október 2008 06:19 PM

Tak, ako kedy… Minuleho roku som mala take obdobie, ze ma kvoli tej ciernej povazovali za emo, ale potom v lete som od toho upustila (ved kto by sa chcel uvarit), a zatial som sa do toho nejako nevratila… Niezeby som zanevrela na ciernu, stale ju mam hrozne rada tu, ale aj tak, snazim sa obliekat ako normalne dievca, lebo nemam chut na pritahovanie pozornosti okolia. Vacsinou ju kombinujem s nejakou inou farbou, kedze k ciernej ide asi uplne vsetko, najnovsie mam sen dokupit si k ciernym rifliam cervene a zlte tricko smile

Úplne ťa chápem! Čierna je skvelá farba – elegantná, univerzálna a vždy štýlová. Ale v lete sa v nej fakt dá „uvariť,“ takže chápem, prečo si od nej trochu upustila. Kombinovanie s inými farbami je super nápad, čierna sa naozaj hodí ku všetkému! Červené a žlté tričko k čiernym rifliam znie ako skvelá kombinácia – také oživenie outfitu. Hlavné je, aby si sa cítila dobre a pohodlne vo svojom štýle. ????

< 1 2
2 z 2