Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
Anketa
Ktorá skladba z albumu Memento Mori sa ti najviac páči?
My Cosmos Is Mine
2
Wagging Tongue
13
Ghosts Again
7
Don’t Say You Love Me
3
My Favourite Stranger
4
Soul With Me
4
Caroline’s Monkey
10
Before We Drown
11
People Are Good
15
Always You
6
Never Let Me Go
9
Speak To Me
3
Celkový počet hlasujúcich: 87
Hlasovanie v ankete je podmienené prihlásením sa do Vášho užívateľského účtu
ja by som najradsej zahlasoval za vsetky. Totalne kompaktny a uceleny album. Doteraz som ho po spusteni neprerusil. Nedokazem si ziadnu skladbu, zatial, pustit samostatne. Ani si to predstavit
LOL, ale co by na to povedal Alan Charles Wilder, ze tu hlasujete bez neho?)))))))))))))))))))))))) Kde su SK-Wilder-offci?)))))
Som si musel trosku rypnut.
Ja by som dal hlasovanie ze: Ktorá skladba z albumu Memento Mori sa ti najmenej páči?
Memento Mori je Diamant! Je tam asi len jedna skladba na ktoru som este nedorastol!
to je nefer tento album je dokonaly ak by som mal dat najlepsiu skladbu tak je to cely album, okrem tych dvoch skladieb ktore vysli pred albumom som nikdy ziadnu nepocul solo stale len ako album ako pribeh nemozem ho prerusit a ked skonci musim ho ist znovu, ale kedze je to hlasovanie tak ja davam always you
MM je skvelý ako celok. Dlho som DM nepočul toľko výborných skladieb pokope. Neeeeeever leeeeet meeee gooooooo!!! Ale sútam tiež skvosty, Always you, Before we drown, Speak to me…..
My cosmos nie je môj šialok kávy, ale na úvod je to skvelá skladba
Mrzí ma MFS, veľmi monotónne
Wagging Tongue - stále mi napadne Erasure…..
Ale opäť rád zopakujem…..najlepší album od Ultra
@gone: už tri… Dlho som váhal a v podstate som ani nechcel hlasovať (a už vonkocom sa “opäť” prihlasovať), ale nakoniec som si povedal, prečo nie? Hudba za to, akí sme, teda aký som, nemôže… Moje pocity ohľadom tejto témy najlepšie vystihol sám maestro (kto iný by bol najkompetentnejší), ako sám Martin Gore… Citujem z jedného - tu preloženého článku:
“A Tvoja najosobnejšie skladba na novom albume, vzhľadom na jeho výnimočnosť?
MG: Neviem, či je na albume skladba, ktorú by som mal radšej, než tie ostatné, ja vždy premýšľam o albume koncepčne. Milujem celkový význam albumu, počúvam ho od začiatku do konca a vnímam jeho vývoj.
PS: Neviem, či to už to niekto v súvislosti s “Don’t say you love me” spomenul, ale keby sa natáčal nový James Bond, tak titulnú pieseň už majú nahratú...
[ Príspevok bol upravovaný: 11 apríl 2023 01:06 PM vykonal exit music ]
Tak to by bola asi moja posledná voľba, aj keď neviem prečo… Intro začína veľmi pekne… Povedal by som, že každá pieseň má určitý silný moment. Ale aj moment, kedy príde u mňa k takému malému vytriezveniu, že túto nie… Daj druhú... Dlho som mal ako naj. piesne v hlave rozpracované poradie 1,4,6, ale “za rohom” na mňa číhal “Stranger”... No nič, počkám si na bonusovú štvorku a potom sa definitívne rozhodnem… Ale jedno z kľúčových slov tohto albumu je “nadväznosť”, povedal by som…
PS: Martinova nežná “Soul With Me” je asi najkrajšia balada za posledné roky… Ale ešte stále aktuálny singel je zo dňa na deň pôvabnejší, tak isto ako úvodná - chladná, mierne monotónna, filozofická temnota má svoje čaro. A to nehovorím o “údernej sile druhej strany albumu”. To je na samostatnú esej…
tak som si vypočula album Memento mori. Mám takú depresiu, že keby si okamžite nevypijem, tak sa pôjdem rovno odbachnúť. Najhorší album od DM aký kedy vydali. Ešte šťastie, že na koncerte bude tohto braku len minimum. A to som si myslela , že Spirit je najhorší. Nie, ono sa to dá ešte horšie.
To vážne? Daj tomu čas… Ja som to mal podobné pri prvom počutí albumu SPIRIT, ale potom som objavil jeho krátku krásu… Síce som ho neskôr musel z vážnych dôvodov odložiť, ale tesne pred vydaním MM som ho počúval a stále má niečo do seba… Keby si už v tom čase Dave a Martin navzájom “vyčistili žalúdok”, tak to mohlo byť lepšie… James sa o čosi aj pokúsil, ale ten hnev a zbrklosť tam cítiť... SPIRIT bol podľa mňa obeťou toho zaužívaného štvorročného depešáckeho cyklu a rýchlej produkcie… Ale to už nezmeníme… James dostal druhú šancu a je to výrazne lepšie…
Na druhej strane, keď si zavriem oči, viem si predstaviť, čo kritikom vadí na MM…
People Are Good…
Ani omylem, pro tuhle píseň hlasovat nebudu
Opakuju si
Že lidé jsou dobří
Šeptám si pod vousem
Abych nezapomněl
Stále se nechávám oklamat
Že dělají všechno, co můžou
Někdy prostě uklouznou
Ale to není to, co chtěli
People Are Bad…
Opakuji si
Že lidé jsou zlí
Šeptám si pod nosem
Abych nezapomněla
Stále se nechávám oklamat
Že dělají všechno, co můžou
Jen aby ublížili.
@exit music: áno, mal si pravdu, chcelo to čas, už sa mi začali páčiť Soul with me, Wagging tongue, Ghosts again, People Are Good….ostatné stále nič moc a akosi ma neberú, že by ešte viac času ? No neviem…..DM majú piesne, kde stačili prvé tóny a už som vedela, že je to pecka a aj bola.