Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
Citácia:
“James Ford byl překvapen, když mu zavolali, aby pomohl při nahrávání Memento Mori. Nahrávací session při Spirit byly přes všechnu jeho snahu o umírnění “rozhádané” a “intenzivní”. A byl překvapen i podruhé, když mu bylo řečeno, že nahrávání začne podle plánu. A potřetí, když práce skutečně začala.
“Bylo to, jako by to ani nebyla ta samá kapela,” říká Ford. “Byla tam prostě úplně jiná energie. Jako by střet se smrtelností přinesl změnu paradigmatu v náhledu všech. V jejich smyslu pro to, co je důležité a na čem záleží. Je to zvláštní závěr tak tragické věci.” Ford vycítil otevřenost vůči myšlenkám a společný záměr, který na Spiritu neviděl. Nemluvě o atmosféře křehkosti a ztráty, která se ocitla v písních. “Je tam spousta zmínek o smrti a koncích,” říká Ford. “V těch písních je zvláštní jasnozřivost. A má melancholickou krásu, kterou jsem už nějakou dobu na desce Depeche Mode neslyšel.”
Tá záverečná myšlienka vo mne vyvoláva veľké nádeje… Rád sa pod ňu podpíšem.
Zatím jediná první reakce. Čekal bych toho opravdu více, až jsem trošku nervózní, hehe. Na druhou stranu jsem rád, že album neuniklo. Ale chtěl bych si přečíst víc pocitů z prvního poslechu.
Hmm, to ticho je najednou takové nepříjemné. Žádné první dojmy na internetu, žádné recenze magazínů a to deska vychází za tři týdny. Desku slyšelo hodně lidí, embargo asi těžko bude, když se objevilo na youtube to video s malou recenzí ... nevím proč nic není venku no.
Hmm, to ticho je najednou takové nepříjemné. Žádné první dojmy na internetu, žádné recenze magazínů a to deska vychází za tři týdny. Desku slyšelo hodně lidí, embargo asi těžko bude, když se objevilo na youtube to video s malou recenzí ... nevím proč nic není venku no.
a mozem sa Ta spytat, co Ti ujde, ked sa nikde nic neobjavi? Nie je to skor super, ze mas sancu byt svedkom gigantickej explozie, ktoru ten album spusti? ... mozno Ti, co ho poculi z neho padli tak na prdel, ze sa nedokazu z nej postavit. A co som videl tu recenziu na youtube, tak mam skor pocit, ze ten chlap pocul velke gulove a nie “memento mori” ...
a mozem sa Ta spytat, co Ti ujde, ked sa nikde nic neobjavi? Nie je to skor super, ze mas sancu byt svedkom gigantickej explozie, ktoru ten album spusti? ... mozno Ti, co ho poculi z neho padli tak na prdel, ze sa nedokazu z nej postavit. A co som videl tu recenziu na youtube, tak mam skor pocit, ze ten chlap pocul velke gulove a nie “memento mori” ...
Já jsem typ člověka, co se rád těší. Myslím si, že člověk si nejvíc užije samotnou cestu, než výsledek a cíl. Co se týče hudby, tak tak moc rád čtu první dojmy, pohledy různých lidí a představuji si, jak by to mohlo ve finále znít pro mě. Mám rád celé tohle promo kolečko, které ještě podnítí představivost apod. Ta doba očekávání, nějakých vnitřních přání co si každý fanoušek přeje tam slyšet apod. je vždycky hrozně fajn.
S “Memento Mori” vytvořili Depeche Mode nové mistrovské dílo synth popového umění, které je zároveň hybné i melancholické. Od pulzujících beatů a hypnotických melodií otvíráku “Going Backwards” až po hybné beaty a hluboké syntezátory titulní skladby “Memento Mori” je album plné temných, atmosférických popových písní. K vrcholům patří svižné a silné skladby “Where’s The Revolution” a “The Worst Crime”. Na druhé straně spektra stojí oduševnělé balady jako “Poison Heart” a “Eternal”.
Celkově je “Memento Mori” působivé album plné emotivních a silných skladeb, které vzdávají hold tvorbě Depeche Mode.
jo, toto som videl. prve, co ma napadlo, ci ten recenzent nedostal kopiu albumu s tracklistom “Spirit”, kedze aj ten ma 12 trackov
Je to možné. Ale pro mě nepochopitelné. Tím, že sám pracuji v médiích, tak nechápu, jak se tohle mohlo stát. Ale aspoň jsme se zasmáli v tom napětí okolo očekávání.