Myslím že táto téma má budúcnosť Zopakujem len to, čo som poslal v inej diskusii...
Záhlavie tejto témy budem priebežne aktualizovať o nové a publikovateľné informácie až do dňa konania možného sa koncertu.
28.07.2008
Vsetko co mozem potvrdit je to, ze DM koncert v Bratislave 2009 je uz par tyzdnov v rokovani s tour manazmentom DM. Dokonca sa rokuje uz aj konkretny datum a miesto. Medzi fans uz koluju rozne neoverene terminy. Ten co viem od organizatora ja zatial neprezradim (a dalsie podrobnosti), pokial k tomu nebudem mat jeho zvolenie. Nakoniec, datum nie je nateraz dolezity, staci fakt ze promoter v BA ma o koncert zaujem (a aj peniaze nan) a pracuje na nom.
Ak vsetko dobre pojde a zmluva o koncerte bude podpisana, promoter vyda tlacovu spravu a myslim ze hned zacne aj predavat listky. Ak budete sledovat dm.sk urcite vam tieto skutocnosti neujdu a podla mojho dohadu si pod vianocnymi stromcekmi poniektori najdu uz aj listocky
DM planuju hrat v Europe pod otvorenym nebom. Podla mojich informaci by mali zacat tour v polovici aprila. V Prahe by mali vystupit niekedy okolo datumu 2.7.2009 (treba brat s rezervou). Osobne si myslim, ze promoter zvoli najskor opatrne mensi stadion a podla odozvy na predaj listkov ponecha - alebo zmeni priestor za vacsi. Predsa len budme uprimni, na koncert v 2006 prislo dost vela ludi cez sponzora (volne listky), mnoho ludi prislo na tuto udalost iba koli tomu, ze DM v mladosti pocuvali, poznaju ich a v zivote ich nevideli - tak si urobili kuturny zazitok aj ked listok bol drahsi. Primarne ich vsak uz DM nezaujimaju a raz za zivot im takyto zazitok staci. Promoter preto zrejme nerata, ze preda zasa 30.000 listkov a v tomto s nim suhlasim.
Aj ked je datum priaznivy a vychadza na vikend, moze to velmi zvysit nadej na to, ze sa pre koncert rozhodne viac ludi z celej republiky, kedze nebudu musiet brat dovolenku, pripadne pride dost ludi z ciech (kedze BA koncert bude skor ako v Prahe - podla toho ako sa zatial veci vyvijaju) a mozno aj dost fans z madarska.
29.07.2008
Dnes bol datum planovaneho DM koncertu posunuty o par dni (z podnetu tour manazmentu DM) a bohuzial uz nevychadza na vikend :( Dnes mozno budu nejake zverejnitelne konkretne veci od organizatora. Pracujem na tom…
29.07.2008
Depeche Mode “Summer” Tour 2009