Diskusné fórum

1 2 3 >  Posledná ›
1 z 35
Live in Bratislava / 22.6.2009
Pridané: 28. júl 2008 o 05:47 PM
Administrátor
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  1778
Registrovaný  2002-09-05

Myslím že táto téma má budúcnosť smile Zopakujem len to, čo som poslal v inej diskusii...

Záhlavie tejto témy budem priebežne aktualizovať o nové a publikovateľné informácie až do dňa konania možného sa koncertu.

28.07.2008
Vsetko co mozem potvrdit je to, ze DM koncert v Bratislave 2009 je uz par tyzdnov v rokovani s tour manazmentom DM. Dokonca sa rokuje uz aj konkretny datum a miesto. Medzi fans uz koluju rozne neoverene terminy. Ten co viem od organizatora ja zatial neprezradim (a dalsie podrobnosti), pokial k tomu nebudem mat jeho zvolenie. Nakoniec, datum nie je nateraz dolezity, staci fakt ze promoter v BA ma o koncert zaujem (a aj peniaze nan) a pracuje na nom.

Ak vsetko dobre pojde a zmluva o koncerte bude podpisana, promoter vyda tlacovu spravu a myslim ze hned zacne aj predavat listky. Ak budete sledovat dm.sk urcite vam tieto skutocnosti neujdu a podla mojho dohadu si pod vianocnymi stromcekmi poniektori najdu uz aj listocky wink

DM planuju hrat v Europe pod otvorenym nebom. Podla mojich informaci by mali zacat tour v polovici aprila. V Prahe by mali vystupit niekedy okolo datumu 2.7.2009 (treba brat s rezervou). Osobne si myslim, ze promoter zvoli najskor opatrne mensi stadion a podla odozvy na predaj listkov ponecha - alebo zmeni priestor za vacsi. Predsa len budme uprimni, na koncert v 2006 prislo dost vela ludi cez sponzora (volne listky), mnoho ludi prislo na tuto udalost iba koli tomu, ze DM v mladosti pocuvali, poznaju ich a v zivote ich nevideli - tak si urobili kuturny zazitok aj ked listok bol drahsi. Primarne ich vsak uz DM nezaujimaju a raz za zivot im takyto zazitok staci. Promoter preto zrejme nerata, ze preda zasa 30.000 listkov a v tomto s nim suhlasim.

Aj ked je datum priaznivy a vychadza na vikend, moze to velmi zvysit nadej na to, ze sa pre koncert rozhodne viac ludi z celej republiky, kedze nebudu musiet brat dovolenku, pripadne pride dost ludi z ciech (kedze BA koncert bude skor ako v Prahe - podla toho ako sa zatial veci vyvijaju) a mozno aj dost fans z madarska.

29.07.2008
Dnes bol datum planovaneho DM koncertu posunuty o par dni (z podnetu tour manazmentu DM) a bohuzial uz nevychadza na vikend :( Dnes mozno budu nejake zverejnitelne konkretne veci od organizatora. Pracujem na tom…

29.07.2008
Depeche Mode “Summer” Tour 2009

[ Príspevok bol upravovaný: 23 jún 2009 01:03 PM vykonal Gabriel ]

Pridané: 29. júl 2008 o 08:39 AM   [ # 1 ]
Devotee
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  353
Registrovaný  2003-03-18

no podla mna sa povedalo až až...ja sa tak teeeešííím grin

Pridané: 29. júl 2008 o 08:42 AM   [ # 2 ]
Ghost
Ikona užívateľa
Počet príspevkov:  924
Registrovaný  2005-08-09
chmelko - 29 júl 2008 06:39 AM

no podla mna sa povedalo až až...ja sa tak teeeešííím grin

tak tak, díky Gabovi za opravdu skvělé informace!!
Už se těším na předkoncertní atmosféru, která je na těchto stránkách pokaždé skvělá smile

Pridané: 29. júl 2008 o 08:44 AM   [ # 3 ]
Devotee
Ikona užívateľa
Počet príspevkov:  365
Registrovaný  2008-01-19

aj ja sa veľmi teším…..
za chvíľu príde čas, kedy vás, ktorí ste už boli na koncertoch budem prosiť o radu, ako získať tie najlepšie lístky…... cool smile

Signatúra 

I´m talking to you now, the fire still burns, whatever you do now, the world still turns…

Pridané: 29. júl 2008 o 08:46 AM   [ # 4 ]
Moderátor
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  138
Registrovaný  2003-02-19

Kosice neprichadzaju do uvahy ? Nemam chut cestovat za dM, skor by som sa zviezol na ich koncert MHD :-D

Signatúra 

“With the wrong tune played till it sounded right yah!”

Pridané: 29. júl 2008 o 09:04 AM   [ # 5 ]
Ghost
Ikona užívateľa
Počet príspevkov:  598
Registrovaný  2004-10-14

Praha až po Bratislavě? Tak to nejspíš budu muset cestovat, to bych nevydržela smile

Pridané: 29. júl 2008 o 09:10 AM   [ # 6 ]
Ghost
Ikona užívateľa
Registrovaný  2005-08-09

I ACbleskDC se chystají na turné, což mně zase tak moc nezajímá, ale v článku se objevuje jméno i Depeche Mode a z kontextu by mohli vyplynout, že turné začné ještě před rokem 2009… strange….

http://www.billboard.com/bbcom/news/article_display.jsp?vnu_content_id=1003832485

Pridané: 29. júl 2008 o 09:11 AM   [ # 7 ]
Ghost
Ikona užívateľa
Registrovaný  2005-08-09
Beladona - 29 júl 2008 07:04 AM

Praha až po Bratislavě? Tak to nejspíš budu muset cestovat, to bych nevydržela smile

Teď je chci vidět aspoň na 5 místech, takže se hodně cestování také nevyhnu, já prostě nevěřím, že tohle nebude poslední turné smile

Pridané: 29. júl 2008 o 09:56 AM   [ # 8 ]
Devotee
Ikona užívateľa
Počet príspevkov:  353
Registrovaný  2003-03-18

Dangi:mam uplne rovnaky plan..chcem toho stihnut max.čo sa bude dat..zaujimaju ma hlavne južne štáty typu Spain, Italy..tak to možme potom urobit nejaku private Route 66 DM concert 09 parties grin

Pridané: 29. júl 2008 o 10:11 AM   [ # 9 ]
Happiest Girl
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  108
Registrovaný  2003-12-05

pfúúúha
som nečakal, že tu budeme mať koncert hneď v prvej várke

myslím, že úplne ideálny by bol štadión Trnavského Spartaku
či už po kapacitnej, akustickej, resp. stránke výhľadu
len či by si chceli nechať zničiť trávniček???

[ Príspevok bol upravovaný: 29 júl 2008 10:13 AM vykonal tomassi ]
 Signatúra 

come to the dark side we have cookies

Pridané: 29. júl 2008 o 10:18 AM   [ # 10 ]
Administrátor
Ikona užívateľa
Registrovaný  2002-09-05
managero101 - 29 júl 2008 04:12 AM

Zaujímavé, len priveľa tajností máš.

Ani si nemyslim, pretoze napr. dnes sa datum planovaneho DM koncertu posunul o par dni (z podnetu tour manazmentu DM) a bohuzial uz nevychadza na vikend :(

Pridané: 29. júl 2008 o 10:24 AM   [ # 11 ]
Administrátor
Ikona užívateľa
Počet príspevkov:  631
Registrovaný  2002-07-17

to tomassi: chlape, presne si naznacil to, co chcem hodit do placu. Je sice fajn, ze to bude Blava (nas starsich DM jednoducho do Prahy uz nestiahnu), ale!!! kedze to asi nebude stadion ako pred dvoma rokmi… nuz tak ludkovia z BA, prezradte mi, kde ma nasa “metropola” vhodne koncertne open air miesto s kapacitou cca 10-12 000 ludi??

Ci sa chce alebo nie, ak to bude Blava ( z hladiska goegrafickej polohy, dopravy a pod. aj tak nic ine nepripada do uvahy), tak to bude aj tak stadion! Takze Inter? Petrzalka? Bohuzial, Blava jendoducho open air koncertny priestor nema a tak skoro mat nebude… myslim taky, ktory ma vyvyseny svah, aby si aj ludia nizsieho vzrastu mohli cosi pozriet, nielen vypocut smile

Ale necham sa prekvapit, promoter ma svoje skusenosti, hadzat do placu nazory, ze na Slovensku je vela vhodnych priestorov na koncert DM, nema zmysel. Je vela dalsich faktorov, ktore taky koncert ovplyvnuju. Takze, nech sa to vsetko podari a see you in BA next year! smile

Pridané: 29. júl 2008 o 10:25 AM   [ # 12 ]
Administrátor
Ikona užívateľa
Registrovaný  2002-09-05
tomassi - 29 júl 2008 08:11 AM

pfúúúha
som nečakal, že tu budeme mať koncert hneď v prvej várke

myslím, že úplne ideálny by bol štadión Trnavského Spartaku
či už po kapacitnej, akustickej, resp. stránke výhľadu
len či by si chceli nechať zničiť trávniček???

Travnik sa neznici, pretoze cela plocha stadionu by sa vylozia drevenymi platmi. Ked boli DM na Interi v 2006, o 2 dni po koncerte sa tam konali nejake majstrovstva v atletike, a kedze vtedy som robil v IBM, priamo z okna som videl, ze ten travnik bol po koncerte ako nedotknuty.

[ Príspevok bol upravovaný: 29 júl 2008 10:32 AM vykonal Gabriel ]

Pridané: 29. júl 2008 o 10:26 AM   [ # 13 ]
Administrátor
Ikona užívateľa
Registrovaný  2002-09-05
Beladona - 29 júl 2008 07:04 AM

Ako som spominal a potvrdilo sa mi to, podmienkou organizatora DM v BA je, aby bola BA pred Prahou. Treba trosku zmenit stereopyp z 2006 smile

Pridané: 29. júl 2008 o 10:29 AM   [ # 14 ]
Administrátor
Ikona užívateľa
Registrovaný  2002-09-05
Monghi - 29 júl 2008 08:24 AM

...Takze Inter? Petrzalka?

Petrzalsky stadion bude podla planov v tom case uz zburany a bude tam stavenisko luxusneho hotela… aspon co viem.

Pridané: 29. júl 2008 o 10:43 AM   [ # 15 ]
Ghost
Ikona užívateľa
Registrovaný  2005-08-09
Gabriel - 29 júl 2008 08:29 AM
Monghi - 29 júl 2008 08:24 AM

...Takze Inter? Petrzalka?

Petrzalsky stadion bude podla planov v tom case uz zburany a bude tam stavenisko luxusneho hotela… aspon co viem.

A co Tehelné pole?

1 2 3 >  Posledná ›
1 z 35