Otvorili sme pre Vás na depechemode.sk vlastný shop

Otvorili sme pre Vás na depechemode.sk vlastný shop

Po dlhej dobe plánovania 7.3.2013 otvorilo depechemode.sk svoj vlastný internetový obchod, v ktorom nájdete aktuálne nahrávky Depeche Mode a suveníry, ktorých sortiment budeme postupne rozširovať.

Obchod na depechemode.sk vznikol z myšlienky, ktorá bola na týchto stránkach realizovaná už opakovane v minulých rokoch. Podstata spočívala v tom, že sa navrhlo tričko (či iný predmet) s konkrétnym motívom Depeche Mode a ľudia sa v diskusii zaviazali k tomu, že ak sa ich nazbiera určitý počet, tričká sa nechajú pre nich vyrobiť. Súčasný obchod pretavil túto myšlienku do služby fanúšikom, ktorá im má za cieľ ponúknuť k objednaniu rôzne suveníry Depeche Mode na základe nielen ich popularity, ale aj toho, čo by ste radi privítali. Ak sa pre určitý predložený suvenír nazbiera určený počet objednávok, tovar sa nechá pre nich vyrobiť a rozpošle sa kuriérom. Budeme preto s Vami komunikovať a radiť sa, čo by ste chceli a nikto nikdy to pre Vás nevyrobil.

V súčasnosti umožňujeme objednanie tovaru na Slovensko a už aj do Českej republiky.

Aktuálne sú v ponuke okrem aktuálneho albumu Delta Machine a singlov Heaven, tričká s návrhmi od mladého špičkového fotografa a grafika Petra Majkuta (MM Studio). Pripravujeme aj dámske strihy a ďalšie veci, ktoré by som rád nateraz ešte zahalil tajomstvom.

Naša súčasná ponuka tričiek Vám navyše umožňuje ich zakúpením zaradiť sa do žrebovania o vstupenky na koncert Depeche Mode v Bratislave 25.5.2013.

Dôležité upozornenie: Nakoľko už dlhé roky poznáte obchod na českých stránkach Depeche Mode, je preto dôležité upozorniť, že oba obchody sú úplne nezávislé, nijako personálne, vlastnícky ani finančne prepojené a obsluhujú ich odlišné osoby. Nie je preto možné požadovať vybavenie objednávky od personálu jedného obchodu, ak ste tovar zakúpili v tom druhom. Cieľom českého a slovenského obchodu nie je ani konkurovať si navzájom.

Náš obchod nájdete na adrese: shop.depechemode.sk

Prajeme Vám príjemné nakupovanie!

Názory Devotees (15)

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa