Party Time Is Here Again

Tak tu máme opäť po dvoch rokoch "zlatú horúčku" DM. Goreho turné je v plnom prúde, kto ho zažil, nevie sa spamätať, kto to vedome "pustil k vode", si po prečítaní prvej recenzie plieskal hlavu o stôl. Mýlim sa? Pochybujem smile

Ale najväčšia pecka ešte len čaká na svoj správny štart. Mr. Gahan svojimi vyhláseniami a plánmi sľubuje nezabudnuteľný zážitok.

No ale nielen nové single a albumy chalanov z DM nám riadne preprášia peňaženky. Opať sa k slovu hlásia tradičné DM parties, a čo čert nechcel, tie najbližšie a teritoriálne najvačšie sa nakopili do jedného mesiaca. Ale fans to neprekáža, pretože vždy je čo oslavovať, no a jasné, že svetu treba pripomenúť, ktorá hudobná kominuta je najpočetnejšia a má najväčšiu silu.
Takže postup na nasledujúce obdobie je jednoznačný. "Rozbiť prasiatko", peniažky rozdeliť na tri kôpky (albumy, koncerty, parties), zbaliť napotrebnejšie veci a vyraziť. Depešácke leto, sa totiž už nekompromisne začalo...

Some Great Celebration party - RETRO special Depeche Mode

Agentúra Black Eye Agency pripravuje špeciálnu PROMO party

Dátum konania | 07. jún 2003 (sobota)
Miesto | Pozor zmena priestorov LIVE! Club (nákupný komplex AUPARK), Bratislava, SR
Začiatok | 20:00

V sobotu 7.6. sa všetci fanúšikovia hudby Depeche Mode a 80.rokov môžu tešiť na veľkú párty 80s RETRO PARTY special Depeche Mode, ktorá odštartuje presne o 20. hodine v LIVE! Clube v nákupnom komplexe AUPARK Bratislava.

Stretnutie najvernejších fanúšikov bude spojené s krstom prvého Czech-Slovak DEPECHE MODE TRIBUTE albumu, na ktorom si môžete vypočuť staré "depešácke" hity v nových verziách. Dve skupiny, ktoré svojou produkciou pretransformovali depešácke nahrávky sa v rámci podujatia aj naživo predstavia krátkym koncertným vystúpením. Okrem toho organizátori pripravili prezentáciu nových sóloviek MARTINA GOREHO a DAVIDA GAHANA, pripravená je veľkoplošná projekcia, budete môcť nakupovať za exkluzívne ceny v raritnom DM-shope, ale najmä sa budete môcť výborne zabaviť na tanečnom parkete!

Akcia sa bude konať v spolupráci vydavateľstvom EMI Slovak Republic, oficiálnych web stránok DepecheMode.cz a DepecheMode.sk

Priebeh program večera:

- krátke promo vystúpenia hudobných skupín z česko-slovenského tributu skupine DM (slovenskej skupiny TC LEMONS a skupiny Lakeside Church z Čiech)
- disco párty profil albumov MARTINA GOREHO a DAVIDA GAHANA
- krst samotného tributu krstný otec Juraj Čurný
- tombola o ceny
- projekcia klipov/koncertov na veľkoplošných projekciách
- projekcia najnovších klipov M.Goreho/D.Gahana
- DJs: DIABLO & ROMAN & DJ KRTO (Radio B1)
- dm shop rarity (CD, DVD, trička)
- špeciálna cena TRIBUTE TO DM pre deň krstu !!!
- predpredaj lístkov na pražský koncert Davida Gahana (24.6.2003)

BLACK Eye Agency kontakt:
Nikodem Andrej, +421 905 657010, e-mail: nikodem@centrum.sk
Bomboš Roman, +421 905 206035, e-mail: roman_bombos@slovakradio.sk

Info:
official info partner www.depechemode.sk
official partner www.depechemode.cz

Plagát

Názory Devotees (3)

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa