101 Premiere in London

9. októbra 2003, o 20:00 hod. miestneho času sme mali možnosť vidieť premiéru staro-nového filmu "Depeche Mode 101" v London's Prince Charles Cinema. Ĺudia pred kinom čakajúci na otvorenie dverí a úvodná hudba zo sólových projektov M.L.Goreho (nový singel), D.Gahana (nový singel) a nahrávky z "Client" albumu boli znamením, že dnes to nebude premietanie Terminatora 3.

Úvodné slovo (paper speach) mal - ako sa dalo očakávať a ako bolo avizované - Andrew Fletcher, ktory nazval 101 Tour ako "highlight of their carrier" a čakala nás hodina a pol (okolo) s 101. Aký je film väčšina z vás vie, takže nemá význam sa o tom rozpisovať. Neboli premietnuté extra interviews, ktoré sú na DVD reedícii filmu (to preto, aby sme sa mali na čo tešiť ?), ale bola to sranda - velke platno, popcorn, a lots of laughter.

Po filme prišli na javisko Andrew Fletcher a režiséri 101 - D. A. Pennebaker a Chris Hegedus a zahájili "Questions - Answers" session. Otázky z publika sa týkali filmu a samozrejme budúcnosti Depeche Mode, ku ktorej Fletcher povedal asi toľko, že nechápe prečo si ľudia myslia, že budúcnosť Depeche Mode je pre niekoho problémom a že dúfa, že skúsenosti zo sólových projektov na ktorých každý z nich pracoval v poslednom období im pomôžu urobiť ešte lepší album...
Padla i otázka, prečo Alan odmietol prispieť rozhovorom na reedíciu 101, či s ním ešte kapela stále udržuje kontakt a či je možné, že by znova spolupracoval s Depeche Mode, na čo Andy odpovedal (trochu vyhýbavo), že Alan bol pozvaný na premiéru a rozhodol sa neprísť, jeho rozhodnutie neposkytnúť rozhovor treba akceptovať, má urcite na to určite svoje dôvody a jeho budúca spolupráca s DM je nepravdepodobná. Navyše je to Alanove rozhodnutie nie rozhodnutie skupiny.

To bol teda večer so 101 a tí, ktori mali možnosť zúčasniť sa tejto premiéry, majú možnosť doplniť ma v diskusii.

Za túto reportáž ďakujeme No-man.

Oficiálny microweb 101: 101dvd.depechemode.com
Informácie o titule Depeche Mode 101

Názory Devotees (2)

Čítať a pridávať komentáre môžu iba zaregistrovaní a prihlásení depešáci.

  Vytvorte si účet   Prihláste sa