Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
ahojky
měla bych na vás velkou prosbu pujdu na první koncert , konečně.
jsem dřív nemohla protože mi nebylo 18let a nikoho jsem neměla
tak se chci zeptat nemohli byste mi napsat a poradit nějaké rady
jak bych se měla na koncert připravit, rady, tipy
děkuji
Ahoj, za prvé skvělé, že DM mají stále mladé fanoušky…za druhé na koncert DM není třeba nějak zvlášť se připravovat…vejdeš a ono tě to tak nějak nese samo…
Praktické rady, jako pokud jdeš do O2 Arény, tak počítej s frontou u šatny…tatd…záleží kam má lístek, jestli na stání či sezení...
máme s kamarádkou ( bude jí 18let den před koncertem) ke stání.
když máme ke stání tak to můžeme být teoreticky před podiem?
mě bývá často blbě tak to stejně asi nevydržim a budu si muset někde sednout
Milá Evinnaa, prajem ti nezabudnuteľný zážitok. Koncert DM fakt stojí za to.
Ak ti naozaj býva blbo, mali ste si s kámoškou kúpiť radšej lístky na sedenie.
Nepíšeš kam ideš na koncert, ale napríklad v Bratislave sú lístky - státie pod pódiom a státie - ktoré je ďalej od pódia.
Ešte raz pekný zážitok a poriadne si to uži.
PROSIM VÁS :-D
koncert je od 20-00, to začíná kapela nebo předkapela ? v kolik hodin mám být asi před halou?, mám lístky k stání tak to se můžu teoreticky dostat až před podium?
Evinna - aj do Prahy sú zvlášť lístky na státie pod pódium, takže ak máte lístky “len” na státie, tak sa pred pódium nedostaneš. Ale ak si odstojíš zopár hodín pred halou, tak môžeš byť medzi prvými na státie - a ver tomu že je rozdiel vpredu na státie alebo úplne vzadu na státie.
O 20hod. začne podľa všetko len predkapela - DM vystupuje vždy neskôr.