Diskusné fórum

   
LOH 2012
Pridané: 28. júl 2012 o 03:31 PM
Painkiller
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  233
Registrovaný  2003-07-07

The Who, Beatles, Led Zeppelin, David Bowie, Queen, Sex Pistols, New Order, Frankie Goes To Hollywood, Eurythmics, Prodigy, Underworld, Blur, Muse - ukážky z tvorby vplyvných britských rockových, punkových, novovlnových, elektronických i (brit)popových veličín sprevádzali samopašný tanečný part ceremónie, ktorý za výdatného živého rapovania Dizzee Rascala v rytmoch house music prešiel do prezentácie kultu technologickej moderny - World Wide Webu, teda internetu.


akoze nic vo zlom,ale kde ostali DEPECHE MODE???

 
 
Pridané: 28. júl 2012 o 07:56 PM   [ # 1 ]
Happiest Girl
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  84
Registrovaný  2011-12-07

Popravdě mi to ani tak nevadí, dá se říct, že jsem to ani nečekala, vzhledem k popularitě skupiny v jejich vlasti smile (ucho jsem však měla pro všechny případy nastražené). Navíc, z Británie pochází tolik dobrých hudebníků, kdyby měla přijít řada na každého, tak by slavnostní zahájení trvalo snad doteď.

Mně se zahájení moc líbilo, osobně to považuji za nejlepší zahájení OH, které jsem viděla (pravda, moc jich nebylo). Cením si toho, že nechyběl humor, do kterého se zapojila i královna Alžběta (věřím, že být mladší, tak by byla schopná opravdu seskočit na stadion padákem grin ). Taky Vangelis v podání Mr. Beana grin

Co mě naprosto ohromilo byla první část zahájení s průmyslovou revolucí, ta byla skvělá - hudba, provedení, zvolené téma, kostýmy, komíny…

Akorát Beckham se usmíval jak kocour v botách grin

 Signatúra 

Et lux aeterna luceat eis, Domine.

 
 
Pridané: 29. júl 2012 o 05:47 PM   [ # 2 ]
Administrátor
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  1777
Registrovaný  2002-09-05

Moj nazor je asi taky, ze nikto z nas nedokazeme povedat, co pre inu krajinu (v ktorej mnohi ani neboli) znamena ta ktora osobnost, umelec ci dielo. Skutocne, ruku na srdce, kolko z vas poznaju diskografiu inej britskej kapely tak ako DM. Zla sprava je, ze aj keby ano, tak z pohladu slovaka nedokaze slovak posudit, co ktora nahravka sposobila v danej krajine a ako je nejaky clovek vnimany obyvatelmi Anglicka. Ja som si napr. myslel ze Mike Oldfield je snad uz po smrti alebo ze Tubular Bells je jedina nahravka podla ktorej ho identifikuju v UK. A ono pritom je v UK dodnes aktivny ako osobnost, anglicania ho povazuju za sucasneho v beznom zivote anglicana.

DM su v UK neviditelni, pretoze sa ani nesnazia byt viditelni. Nie su sucastou sucasneho anglicka a nevyvolavaju v dnesnych anglicanoch ziadne globalne emocie, su iba spomienkou na hudbu spred 30-tich rokov. Tak to je a myslim ze okrem clenov DM - anglicanov, to nemusi mrziet nikoho.

 
 
Pridané: 29. júl 2012 o 11:40 PM   [ # 3 ]
Painkiller
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  231
Registrovaný  2004-02-05

Pozeral som cely otvaraci ceremonial a tiez som dufal v DM. Ale to mi ani tak nevadi ale prekvapuje ma ze nedali Madness. Kapela v UK dodnes velmi polularna, na kralovninych jubilee oslavach dokonca hrali na streche Buckinghamskeho palaca a na OH sa nedostali medzi desiatky niektorych uz aj zabudnutych umelcov.

 
 
Pridané: 13. august 2012 o 10:58 PM   [ # 4 ]
Happiest Girl
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  84
Registrovaný  2011-12-07

... už i na Madness přišla řada smile
Přiznám se, že zahajovací ceremoniál se mi líbil víc než závěr, z některých živých vystoupení jsem měla dost rozpačitý dojem…

 Signatúra 

Et lux aeterna luceat eis, Domine.

 
 
   
 
‹‹ volby 2012      Sport ››