Diskusné fórum

   
Inductiv Industrial Festival
Pridané: 18. október 2010 o 06:47 PM
Slowblow
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  51
Registrovaný  2005-10-01

30. říjen v 21:30 - 31 říjen v 5:00
Lokalita   Subclub - Bratislava
Vytvořil(a)   
Inductiv Industrial Festival
Další informace  
>> http://inductiv.digi-m.sk/ <<
ĽAHKÁ MÚZA [darkwave / SK]
Lahka Múza začala svoju existenciu v roku 1984 ako postpunková 4 členná kapela. V čase socializmu vystupovali hlavne v Čechách a spolupracovali s undergroudových hnutím. Dnes túto stálicu slovenskej UG scény netreba nikomu predstavovať.
...V súčasnej dvojčlennej zostave vystúpi kapela spolu s performérkou Erewan i pred Bratislavským publikom, kde predstaví najmä nové skladby z plánovaného 6-teho albumu. Okrem hudobnej zložky ponúknu aj silné peformačné prevedenie svojej magickej hudby….
KHADAVER [cyber metal / SK]
Atmosférou a zvukom kapela poteší fanúšikov súčastnej produkcie KOVENANT, či SAMAEL, avšak v jej tvorbe možno počuť mnoho originálnych kreácií.
Po dvoch rokoch stáleho skúšania a koncertovania vydávajú pod licenciou Creative Commons najnovší počin GOD-RW, ktorý máte možnosť stiahnúť bezpatne a legálne z oficiálnej stránke http://www.khadaver.com
Bratislavskému publiku sa predstavia v trojčlennej zostave obohatenej o basového gitaristu Syonix Khalt
TERMINAL STATE [ ebm / SK ]
Štúdiový projekt Community of three zmenil názov na Terminal State v roku 1992. Jeho členovia C.H. a bin@ry runner ovplyvnení zvukom Front Line Assemby, Front 242 a pod. nakúpili nové vybavenie a nahrali prvé dve skladby (Cyberfaith, Further to light) v štúdiu.
Po personálnych a žánorvých zmenách kapela funguje ako elektronická dvojica Bo2Do a C.H. s omnoho čistejším zvukom analógového syntesizéru, tvrdých bicích padov, bez noisov a ťažkých kovových zvukov.
TOXIC AFTERPARTY [ techno-industrial / powernoise / aggrotech ]
DJ SANDMAN [dark electro]
ZYDRATE PROJEKT [aggrotech / cyberindustrial / goth electro]

+ VISUAL ARTS
+ AMBIENT LIGHTS

ENTER : 7€
———————————————————————————————————