Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
Pri prezerani Wikipedie som narazil na informaciu o Jarreho turne v r. 2009: World Arena Tour
Takze uz len pridat nejake to slovenske mesto ako slubil a je to
...prave dnes sa mi podarilo pripojit svoj stary ATA HDD k NB a nasiel som na nom nejake raritne (bootleg) skladby od JMJ, tak to supnem do sekcie Hudobny Electro Download niekedy cez vikend. Dufam ze na to budem mat cas
...prave dnes sa mi podarilo pripojit svoj stary ATA HDD k NB a nasiel som na nom nejake raritne (bootleg) skladby od JMJ, tak to supnem do sekcie Hudobny Electro Download niekedy cez vikend. Dufam ze na to budem mat cas
omg, tak na totok si rad pockam
Neviem kto je autorom tejto prerabky a ako a kde vznikla, ale ostal som dost prekvapeny, ked som zistil, kde som ju pocul - v pocitacovej hre RollerCoaster Tycoon.
Ano tento clanok som cital tak pred tyzdnom, a musim povedat ze mi pomohol nazriet trosku do zakulisia toho ako travil cas JMJ u nas na Slovensku. Najviac ma potesila informacia ze planuje do svojej tvorby zaradit aj fujaru…
Dnes na SRo v Zakrute - Calypso
A aj v relacii Modre z neba na Markize mi tie zvucky nieco pripominaju… (alebo sa mi to len zda?)
kokso ty pocuvas SRo a Zakrutu? normalka nechapacka Som to pocuval kedysi ako maly so starymi rodicmi
Inak SRo dost casto pusta Jarreho skoro ako kedysi STV2, asi vedia co je fajn muzicka :-p
No ja Zakrutu az tak nepocuvam, to len rodicia pocuvavaju Kralikovcov a vcera (v nedelu) slo potom radio a Zakruta.. a ked som siel okolo radia, tak som zachytil Calypso Ale nie som proti ked by som si to mal vypocut.. (Zakrutu myslim)
v piatok mal byt j.m.jarre v kosiciach..koncert sa presuva na 16.11.2010:-(a tak som sa tesil..kamos bol vcera v budapesti a povedal mi,ze sa citil ako niekde na marse