Monghi - 24 december 2020 10:13 AM
najhorsia skladba DM moze byt paradoxne aj “Enjoy The Silence”, hlavne ked si ju vypocujete z Live Spirits ... to, co tam s nou dorobili ti najomni koncerty hraci, to je na vrazdu!!!! A k tomu ta dehonestujuca video projekcia ... to cele dohromady patri u mna aktualne k tym najvacsim pruserom DM v ich historii ... a to inak ulietavam posledne tyzdne na DM ako asi nikdy vo svojom zivote 
Enjoy the Silence je určite top skladba od DM, pamätám ako som bol hotový, keď som ju videl v premiére v Peter´s Pop Show a potom som kotučák, na ktorom som to z telky nahrával na tej skladbe skoro zodral.
Ale dobrý postreh, nikdy som nemyslel, že by DM mohli takýto klenot tak pokaziť, že sa dožijem pocitu, že to chcem vypnúť a je mi z toho na “zaplakanie”, taká skladba a niečo také... To čo s ňou spravil hlavne Gordeno je na trest a okamžitý vyhadzov. Vieme všetci, že ten chlap nemá ani poňatia o DM hudbe, vôbec ju necíti, nevie čo v nej je, je to bezduchý a pritom mizerný hráč na klávesy. Neviem ako ho môžu také dlhé roky trpieť. Vlastne viem, po tom čo tvoria na posledných albumoch… ale nenechávam sa tým vôbec vyrušovať a kaziť si pocity, keď počúvam ich geniálne albumy.