Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
pre moju naladovu povahu su DM ta najspravnejsia kapela (a potom este jedna )... takze, ked by som teraz oznacil nejaky song, ze je najhorsi, tak sa zajtra pristihnem pri tom, ako si ho v hlave s chutou prehravam znovu a znovu O tom su vsetky spravne kapely… ako ich zo srdca milujete, tak ich niekedy z duse “nenavidite”... a tak to ma byt!!! Pretoze pokial je nieco absolutne super, tak je to podozrive
najhoršiu skladbu nemám
ale na koncerte kľudne oželiem JCGE, EverythingCounts a PeopleArePeople
aj keď JGCE na MonstersTour v kombinácii s Enjoyom,
mala svoje čaro
+ na koncerte nechcem ani RUSH,
ale to je už o celkom niečom inom
aky ste vy vsetci najmudrejsi jednoducho ked sa vam nieco nepaci tak to nepocuvajte a vase nazory si niekam strcte vazne pekna tema ze najhorsia pesnicka
AKo nemam najlepsiu skladbu , tak nemam ani najhorsiu . Keby som mal povedat a hlasovat za najlepsiu - muselo by ich tam byt asi tak 50 a keby mam povedat nieco za najhorisu skladbu - hmmm ..... urcite by tam ale bolo par songov z poslednych cca 10 rokov ........
Condemnation, Get right with me a dalsie zo SOFAD, ja mam taky extrem milujem z toho albumu WIMS, IYR, Rush HIgher love vesetko ostatne mi robi problem dopocuvat ziaden album nepocuvam selektivne len sofad a tocim len 2, 6 8 9 10 ostatne skladby preskakujem proste
smiesne mi pridu niektore instrumentalky > obidva so SOTU jedna z ULTRY
Vsetky instrumentalky od ULTRA a uplne ze najhorsia skladba je PEACE, tak otravnu skladbu som uz davno nepocul. Velmi mi nereze aj Fragile Tension ale da sa a este lepsia sa mi vidi v remixe Peter Bjorn And John Remix.