Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
toto som si myslel niekedy aj ja, ale potom som sa “hlbsie” zamyslel a asi by mala prave takto vyzerat (lezerny spev a tempo skoro nijake) skladba s tymto priznacnym nazvom…
Pre mna je trochu viacej nepocuvatelna In Your Memory tej nepridem na chut asi do konca zivota…
Asi Speak and Spell samozrejme okrem Photographic a take “perly” ako Work Hard, Fools, In Your Memory, Get right with me, Condemnation, a drviva vacsina pomalych skladieb z Exciteru
s tym Work Hard si ma dost prekvapil, a get right with me a condemnation su aspon pre mna omnoho lepsie ako walking in my shoes, ktora mi vdaka tomu ze ju hraju stale na turne dookola bez nejakej zmeny lezie kvalitne na nervy…
Asi Speak and Spell samozrejme okrem Photographic a take “perly” ako Work Hard, Fools, In Your Memory, Get right with me, Condemnation, a drviva vacsina pomalych skladieb z Exciteru
mne sa nahodou exciter cely pacil, po vsetkych tych depresiach (sofad, ultra) mi ten pop prisiel ako osviezenie…
in your memory mam velmi rad, hlavne tu strednu pasaž,kde sa hraju so zvukmi..
inač black day nemožete ani pokladat za skladbu, je to klasicka pomala verzia black celebration, presne ako bol harmonium mix enjoy the silence.
to že bol vydany berme ako bonus a nie, že je to najhoria regulerna skladba
Boys Say Go!, I Sometimes Wish I Was Dead , Nodisco, What´s your name?, Someetimes, It doesn´t matter, Clean, I feel loved, The Sweetest Condition, Hole To Feed (klip uz vobec ne), In Sympathy a instrumentalky tiez velmi nie.
Vacsina zatracuje Macro, mne sa paci text je pekny a je taka uderna ku koncu, tie bubny ...
uf to je fakt strašne subjektívne, čo niekomu spôsobuje dôvod na dávenie, niekomu prináša vrchol rozkoše Trochu som prekvapený, že tu pár ľudí odpisuje Macro A Damaged People. Ja tie piesne cítim podobne ako Efka Gore (Damaged People), respektíve Sveta Ono je to asi aj vekom - tie texty u(do)kazujú, že Martin má vo svojich vzťahoch už niečo odžité.
Ale na druhej strane - podobne ako pár fans, z tých posledných ani ja nemusím takú I feel loved, z PTA I want it all (túto pokladám za jednu z najhorších vecí od DM v pomere vek a skúsenosti a ani argument, že to písal “nováčik” Dave ju neospravedlňuje). Och a Lilian - toto čudne “prefiltrované” The Sun and Rainfull tiež veľmi nemusím :( .
Celý Sounds of the Universe okrem Wrong ( aj keď to revanie WRONG časom lezie na nervy)
...z ” SOFAD ” Condemnation, Get right with me
...z ULTRA - The love thieves, Jazz thieves