Kraftwerk v sobotu v Nowej Hute total masaker ... oproti SoL v Pardubiciach vyrazne mensie podium, kus slabsi zvuk, nie do kvality ale skor do priestoru ... miesto konania ideal, das rechte industrial fabrik, trochu snad zima, vonka intenzivne mrholenie ... od hlavnej brany este 10 min autobusmi totalnou tovarnou ... proste kraftwerk
Ludi tak akurat cca 3.000 - sold out ... dalo sa tam hybat, par krat som musel vybehnut von po vodu, od podia cca 15m ...
nejake osial v hladisku som necakal, na kraftwerku vacsinou stojis, dole sanka a kukas ... mastit tam nejake tanceky, tak mam pocit ze mi nieco unika ... podobne to bolo aj na SoL a to bolo tanecny festival ... no ale sak povlnil som sa, to zase jasne ...
Koncert absolutna deutsche prezis arbeit ... 10 hviezdiciek bez pochybnosti ... ruky hore ... verzie skladieb som moc neriesil ... cokolvek by dali bol by som rovnako nadseny,spokojny a stastny ...
poliaci velmi v pohode, nezmyselne objimacky do rana s castymi prejavmi slovanskeho bratstva ... jo a do polska a krakowa obzvlast s autom uz nevlezem - katastrofen