Diskusné fórum

< 1 2
2 z 2
Album Memento Mori
Pridané: 25. marec 2023 o 10:02 PM   [ # 16 ]
Administrátor
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  620
Registrovaný  2002-07-17

@mojevinyloteka: diskusne forum je uz v podstate mrtva technologia smile ludia viac preferuju diskusie pod clankami, ak vobec

ale otazka do plena ... je nejake info ohladne rozdielu medzi klasickym CD a deluxe? Mam deluxe a nazov albumu nie je ani na prednej, ani na zadnej strane smile Zamer? Ci chyba? Len na plastovom obale je nalepka, ktora sa mozno da prelepit na obal CD ...

Pridané: 26. marec 2023 o 09:14 PM   [ # 17 ]
Ghost
Ikona užívateľa
Počet príspevkov:  650
Registrovaný  2004-04-23

Ano aj ja to mam takto ze priesvitna nalepka na folii, zatial rozmyslam ci ju nalepit alebo nie…
Inak neviem ci si si vsimol ale booklet na klasickej CD verzii je uplne iny ako ten na Deluxe…takze casom do zbierky pribudne asi aj klasicka verzia CD vydania wink Este ma napadlo ze ci aj MC kazeta nema iny booklet smile

Signatúra 

electrowired / Collection

Pridané: 27. marec 2023 o 09:05 PM   [ # 18 ]
Exciter
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  160
Registrovaný  2004-07-02

Mne dnes prišla tiež deluxe verzia… Súhlasím, deluxe CD je dosť strohá aj na prednej, resp. i na zadnej strane… Potvrdzujem, Monghi… Ozaj, o akej nálepke hovoríte? Kua, práve som vyhodil z domu všetky plasty, ale nič som si nevšimol… Zvuk je fakt dobrý. Mal by som aj otázky do pléna, ale teraz neviem, kde sa vlastne diskutuje o obsahu MM a kde o “technickej stránke” MM… smile

Signatúra 

Hudba je zjavením vyššieho rozumu a múdrosti.

Pridané: 28. marec 2023 o 01:02 PM   [ # 19 ]
Administrátor
Ikona užívateľa
Registrovaný  2002-07-17

aj, Tomy ... plastovy obal cd-cka mal nalepenu priesvitnu nalepku s nazvom Depeche Mode a Memento Mori, Inak, tiez by som to vyhodil do kosa, keby sa ma na to nespytal niekto cez PM. Otazne ale je, ci ked sa to pripadne aj odlepi z toho plastu, ci to bude aj na tom CD obale drzat smile Ale v podstate je to jedno ... a co myslis “technicka stranka” MM? Akoze zvuk?

Pridané: 28. marec 2023 o 01:08 PM   [ # 20 ]
Ghost
Ikona užívateľa
Registrovaný  2004-04-23

tommy: asi tu o technickej ked kazdy o tej obsahovej pise do clanku o MM smile neviem.
No ked ti prisla Deluxe verzia tak bola urcite zabalena v priesvitnej folii, no a na tej folii na prednej strane hore bola nalepena samolepka…
Ak si foliu stiahol a pokrcil a vyhodil, tak dovi dopo :(
Ja ked som daval dole tu foliu opatrne tak ma prekvapilo ze je to nalepka na folii, lebo kym to bolo zabalene vyzeralo to ze je to vytlacene na obale(knizke) albumu. Dokonca aj na zadnej strane je EAN ciarovy kod nalepeny, ktovie preco….

Signatúra 

Pridané: 28. marec 2023 o 01:13 PM   [ # 21 ]
Ghost
Ikona užívateľa
Registrovaný  2004-04-23

Monghi: ano to je dobra otazka ci by tu samolepku po odobrati z folie bolo mozne opat dobre nalepit na knizku albumu…ja to asi skusat nebudem, normalne mi to pride super ze na tej prednej strane je len ten veniec/pismeno M/kridla anjela bez napisu nic len ten symbol wink

Signatúra 

Pridané: 28. marec 2023 o 02:17 PM   [ # 22 ]
Exciter
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  160
Registrovaný  2004-07-02

To mi neuveríte… Ja som tú pokrčenú fóliu nakoniec (náhodou) našiel… Deluxe CD mi prišlo zabalené v kartóne, viac vrstiev, samotné CD bolo prebalené v tej nenápadnej fólii (nálepku som si v tom zmätku a bez okuliarov nevšimol) a ako som následne balil všetky roztrhané papiere a hádzal ich do koša, tak tá fólia mi mierne odviala na podlahu pri mojej posteli… Papiere som teda poctivo zahodil do separovaného koša a ako som sa vracal do izby, tak som si všimol na zemi tú pohodenú a pokrčenú fóliu… Ale v tom mi niekto zavolal, tak som bol lenivý sa postaviť a ísť s tou fóliou do odpadkového koša, tak som si tú fóliu len tak narýchlo schoval do toaletného stolíka pri posteli, kde mám všetok “bordel”... A medzitým som bol vyhodiť všetky smeti, vrátane plastov a bol som v tom, že aj tá fólia je medzi smeťami… A tak si ležím neskoro večer v posteli, trápim sa nad tým, aký som nešťastník a zmätkár,teda nad tým ako ráno skôr vstanem a vysypem celý plastový kontajner na zem, resp. či na to kašlem.. Veď je to len obyčajná nálepka bez nejakej hodnoty… A ako tak ležím v tme, šmátram v stolíku po štupľoch do uší, zacítim fóliu… Zapnem svetlo a čo nevidím? Heuréka! Nálepka!
Ale osobne si myslím, že ona by sa nemala lepiť ani na CD, ani na ten papierový obal… Veď je to škoda, teda poškodenie umeleckého diela… Neviem, či obyčajná verzia má na prednej strane podtlač, lebo tieto sú fakt čierne, ale v kontexte bookletu a samotného disku som pochopil, že ten názov tam nepatrí... Okrem toho som to len tak skúšal a tá fólia tam drží veľmi slabo… Ja som si ju nalepil na CD stojan, ktorý je celý čierny a mám tam všetky DM albumy…
V podstate, ako tak čítam Lojzov komentár, musím s ním súhlasiť... Je to bez toho krajšie… smile
Niekto tu spomínal nejakú dojímavú fotku, ale ja som, síce iba raz, prelistoval mastnými rukami knižku a nič také silno dojímavé som tam nenašiel. Je tam na prvej strane krátke venovanie Andymu, ale inak bežná Antonova práca… V dobrom…

Signatúra 

Hudba je zjavením vyššieho rozumu a múdrosti.

Pridané: 28. marec 2023 o 02:31 PM   [ # 23 ]
Administrátor
Ikona užívateľa
Registrovaný  2002-07-17

ta “dojimava fotografia” je iba sucastou vinylu myslim ...

Pridané: 28. marec 2023 o 02:36 PM   [ # 24 ]
Ghost
Ikona užívateľa
Registrovaný  2004-04-23

tommy: ty fakt nemas chybu :D no nic hlavne ze si nasiel a chvalim napad nalepit samolepku na cierny stojan, asi urobim cosi podobne wink
Monghi: ked pises ze vinyl ma nejaku inu foto co CD verzie nie tak to asi fakt znamena ze kazeta bude mat tiez cosi naviac/ine. Aj taketo veci ja ako “stara konzerva” mam rad, su to drobnosti ale potesia, je to mile smile

Signatúra 

Pridané: 29. marec 2023 o 10:55 AM   [ # 25 ]
Administrátor
Ikona užívateľa
Registrovaný  2002-07-17

@Lojzo: mrkni sem: https://www.depmode.com/Depeche_Mode_Memento_Mori.php

vidim tam, ze ta fotka je aj na klasickom CD, takze ma vcelku “sokuje” ze na deluxe nie je ... ta kapela je fakt preslavena svojim ciernym humorom smile

< 1 2
2 z 2