To mi neuveríte… Ja som tú pokrčenú fóliu nakoniec (náhodou) našiel… Deluxe CD mi prišlo zabalené v kartóne, viac vrstiev, samotné CD bolo prebalené v tej nenápadnej fólii (nálepku som si v tom zmätku a bez okuliarov nevšimol) a ako som následne balil všetky roztrhané papiere a hádzal ich do koša, tak tá fólia mi mierne odviala na podlahu pri mojej posteli… Papiere som teda poctivo zahodil do separovaného koša a ako som sa vracal do izby, tak som si všimol na zemi tú pohodenú a pokrčenú fóliu… Ale v tom mi niekto zavolal, tak som bol lenivý sa postaviť a ísť s tou fóliou do odpadkového koša, tak som si tú fóliu len tak narýchlo schoval do toaletného stolíka pri posteli, kde mám všetok “bordel”... A medzitým som bol vyhodiť všetky smeti, vrátane plastov a bol som v tom, že aj tá fólia je medzi smeťami… A tak si ležím neskoro večer v posteli, trápim sa nad tým, aký som nešťastník a zmätkár,teda nad tým ako ráno skôr vstanem a vysypem celý plastový kontajner na zem, resp. či na to kašlem.. Veď je to len obyčajná nálepka bez nejakej hodnoty… A ako tak ležím v tme, šmátram v stolíku po štupľoch do uší, zacítim fóliu… Zapnem svetlo a čo nevidím? Heuréka! Nálepka!
Ale osobne si myslím, že ona by sa nemala lepiť ani na CD, ani na ten papierový obal… Veď je to škoda, teda poškodenie umeleckého diela… Neviem, či obyčajná verzia má na prednej strane podtlač, lebo tieto sú fakt čierne, ale v kontexte bookletu a samotného disku som pochopil, že ten názov tam nepatrí... Okrem toho som to len tak skúšal a tá fólia tam drží veľmi slabo… Ja som si ju nalepil na CD stojan, ktorý je celý čierny a mám tam všetky DM albumy…
V podstate, ako tak čítam Lojzov komentár, musím s ním súhlasiť... Je to bez toho krajšie… 
Niekto tu spomínal nejakú dojímavú fotku, ale ja som, síce iba raz, prelistoval mastnými rukami knižku a nič také silno dojímavé som tam nenašiel. Je tam na prvej strane krátke venovanie Andymu, ale inak bežná Antonova práca… V dobrom…