Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
Budu upřímná, již delší dobu mě jeden známý přemlouvá, ať jdu přispívat na jejich stránky, nejsou to DM, ale je to můj druhý velký koníček….Stačí jeden přešlap a odcházím právě tam….nemám Facebook ani Instagram…Navždy se po mě slehne zem. Tak prosím buď rozvážný.
Budem úprimný k M.M. : rozumiem a nerozumiem.
A chcem v setliste viac z albumu Spirit a Delta Machine, hlavne tie záverečné... Spomínanú “The Last Time” a možno aj Goodbye. také povznášajúce “koncovky” a sem taj aj bokovky (veci mimo DM)...
“Never fall in love with somebody who doesn’t like your taste in music”. I don’t believe…
Však to potkalo mě už ve dvaceti..Tedy on mi stále nadbíhal…A já chtěla depešáka…
Friendship (love is just only a word) with depeche girl. Never (not again). Someone has to be normal (in a good way) in a relationship… I also know from personal experience that rock girls are the most gentle creatures (when they put away all the metal toys and the music of their hard idols stops playing)...
And since I’ve had enough of indirect attacks and insinuations against my person, I’m going to social networks, where it’s a real life and no one blames anyone… I’ve had enough complaining and condescension…
Put away your cell phones when you go to a concert.
PS: I once saw a real scene when a couple was making love, he was holding her ass in one hand and the phone in the other, and she was reading the morning news in front of him (in addition to his thrusts), also with the phone in her hands… They took sex just as an obligatory ride… Very strange, but this is probably real life…
Musela jsem si protřit oči jestli dobře vidím no brýle zatím nepotřebuji. Jdeš na sociální sítě, kde je to skutečný život a nikdo nikoho neobviňuje… Nemyslíš-zaplatíš. Bože, ty jsi tak sladce naivní, když myslíš, že tam najdeš to skutečné pravé štěstí...Ze začátku si budeš myslet, že kolem tebe žijí jen samí úspěšní, spokojení a zamilovaní lidé, kteří vždy a za všech okolností vypadají dobře. Cestují po světě a vaří jídla, za která by se nemusela stydět ani michelinská restaurace. Ale po jejich opuštění se většina návštěvníků cítí méně spokojená sama se sebou, pociťuje příznaky deprese. Velkou nevýhodou sociálních sítí je i to, že nás ustavičně odvádějí od reality. Zkreslují náš pohled na svět a dávají nám dojem, že takový, jaký je náš newsfeed, je i celičký svět.
Ja chápem, že Dave a Martin stoja zakaždým pred veľkou výzvou zostaviť dobrý setlist a možno sú nejaké pokusy, ale potom zistia, že nevedia zaimprovizovať, vybrať niečo “nové” a zostanú pri starom kormidle ... však pre istotu, nie? Jednoducho mi to už nejde do hlavy.
[ Príspevok bol upravovaný: 19 máj 2023 11:17 AM vykonal Dave & Mart ]
...veľa piesní už aj zaspievať Dave jednoducho nezvláda ( už to tu ktosi napísal ), hlavne tie výškovo vyššie, darmo, aj hlasivky starnú. A ak ich aj spieva, už to proste nie je ono, posadí si to nižšie a tak to aj vyzerá. Martin potom asi volí také neutrálno, a tiež to potom tak vyzerá.
Ale čo by sme chceli?
Tiež by som bola rada, keby dali to, čo mi je blízke, ale v podstate je mi jedno, čo tam dajú, hlavne, že ich zasa uvidím, že zažijem tú atmosféru a osobne si myslím, že naposledy.
[ Príspevok bol upravovaný: 09 máj 2023 09:58 AM vykonal Liba ]