Diskusné fórum

‹ Prvá  < 3 4 5
5 z 5
SETLIST
Pridané: 29. marec 2023 o 08:24 PM   [ # 61 ]
Devotee
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  419
Registrovaný  2013-01-24

Budu upřímná, již delší dobu mě jeden známý přemlouvá, ať jdu přispívat na jejich stránky, nejsou to DM, ale je to můj druhý velký koníček….Stačí jeden přešlap a odcházím právě tam….nemám Facebook ani Instagram…Navždy se po mě slehne zem. Tak prosím buď rozvážný.

Signatúra 

Každý by měl denně poslouchat trochu hudby, přečíst nějakou báseň, podívat se na dobrý obraz a pokud možno říci několik rozumných slov.

Pridané: 29. marec 2023 o 08:51 PM   [ # 62 ]
Exciter
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  160
Registrovaný  2004-07-02

Dobre, že DM oprášili “Condemnation”:

Condemnation
Tried
Here on the stand
With the book in my hand
And truth on my side

Accussations
Lies
Hand me my sentence
I ́ll show no repentance
I ́ll suffer with pride

If for honesty
You want apologies
I don ́t sympathize
If for kindness
You substitute blindness
Please open your eyes

Condemnation
Why
Because my duty
Was always to beauty
And that was my crime

Feel elation
High
To know I can trust this
Fix of injustitce
Time after time

If you see purity
As immaturity
Well it ́s no surprise
If for kindness
You substitute blindness
Please open your eyes

PS: Som tu sám, čo niektorým príspevkom (mimo témy) nerozumie?

Signatúra 

Hudba je zjavením vyššieho rozumu a múdrosti.

Pridané: 29. marec 2023 o 09:37 PM   [ # 63 ]
Administrátor
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  620
Registrovaný  2002-07-17

budem uprimny, v pohode mi postaci, ak v BA nezaznie JCGE a namiesto nej zahraju Policy Of Truth ... to je skladba, ktoru znesiem vzdy smile

Pridané: 30. marec 2023 o 09:54 AM   [ # 64 ]
Exciter
Ikona užívateľa
Registrovaný  2004-07-02

Budem úprimný k M.M. : rozumiem a nerozumiem.
A chcem v setliste viac z albumu Spirit a Delta Machine, hlavne tie záverečné... Spomínanú “The Last Time” a možno aj Goodbye. také povznášajúce “koncovky” a sem taj aj bokovky (veci mimo DM)... smile

Signatúra 

Pridané: 31. marec 2023 o 02:46 PM   [ # 65 ]
Exciter
Ikona užívateľa
Registrovaný  2004-07-02

Milí Depešáci - čítali ste - ešte jeden ďalší prešľap v podobe JCGE a neprídem na koncert…

“Never fall in love with somebody who doesn’t like your taste in music”. I don’t believe.

Signatúra 

Pridané: 01. apríl 2023 o 09:38 AM   [ # 66 ]
Devotee
Ikona užívateľa
Registrovaný  2013-01-24

“Never fall in love with somebody who doesn’t like your taste in music”. I don’t believe…
Však to potkalo mě už ve dvaceti..Tedy on mi stále nadbíhal…A já chtěla depešáka…

Signatúra 

Každý by měl denně poslouchat trochu hudby, přečíst nějakou báseň, podívat se na dobrý obraz a pokud možno říci několik rozumných slov.

Pridané: 01. apríl 2023 o 01:38 PM   [ # 67 ]
Exciter
Ikona užívateľa
Registrovaný  2004-07-02

Friendship (love is just only a word) with depeche girl. Never (not again). Someone has to be normal (in a good way) in a relationship… I also know from personal experience that rock girls are the most gentle creatures (when they put away all the metal toys and the music of their hard idols stops playing)...
And since I’ve had enough of indirect attacks and insinuations against my person, I’m going to social networks, where it’s a real life and no one blames anyone… I’ve had enough complaining and condescension…
Put away your cell phones when you go to a concert.
PS: I once saw a real scene when a couple was making love, he was holding her ass in one hand and the phone in the other, and she was reading the morning news in front of him (in addition to his thrusts), also with the phone in her hands… They took sex just as an obligatory ride… Very strange, but this is probably real life…

Signatúra 

Pridané: 01. apríl 2023 o 05:40 PM   [ # 68 ]
Devotee
Ikona užívateľa
Registrovaný  2013-01-24

Musela jsem si protřit oči jestli dobře vidím no brýle zatím nepotřebuji. Jdeš na sociální sítě, kde je to skutečný život a nikdo nikoho neobviňuje… Nemyslíš-zaplatíš. Bože, ty jsi tak sladce naivní, když myslíš, že tam najdeš to skutečné pravé štěstí...Ze začátku si budeš myslet, že kolem tebe žijí jen samí úspěšní, spokojení a zamilovaní lidé, kteří vždy a za všech okolností vypadají dobře. Cestují po světě a vaří jídla, za která by se nemusela stydět ani michelinská restaurace. Ale po jejich opuštění se většina návštěvníků cítí méně spokojená sama se sebou, pociťuje příznaky deprese. Velkou nevýhodou sociálních sítí je i to, že nás ustavičně odvádějí od reality. Zkreslují náš pohled na svět a dávají nám dojem, že takový, jaký je náš newsfeed, je i celičký svět.

Signatúra 

Pridané: 15. apríl 2023 o 09:56 PM   [ # 69 ]
Slowblow
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  56
Registrovaný  2009-04-23

Nothing, Halo, Insight, Clean, Stay - od Gahana, Motherless child - od Goreho, Route 66, Work hard, Flexible, Ice machine

Signatúra 

Život nie je spravodlivý, ale stále je dobrý.

Pridané: 18. apríl 2023 o 02:46 PM   [ # 70 ]
Spacewalker
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  15
Registrovaný  2022-10-08

Ja chápem, že Dave a Martin stoja zakaždým pred veľkou výzvou zostaviť dobrý setlist a možno sú nejaké pokusy, ale potom zistia, že nevedia zaimprovizovať, vybrať niečo “nové” a zostanú pri starom kormidle ... však pre istotu, nie? Jednoducho mi to už nejde do hlavy.

[ Príspevok bol upravovaný: 19 máj 2023 11:17 AM vykonal Dave & Mart ]

Pridané: 09. máj 2023 o 09:54 AM   [ # 71 ]
Slowblow
Ikona užívateľa
HodnosťHodnosťHodnosť
Počet príspevkov:  56
Registrovaný  2009-04-23

...veľa piesní už aj zaspievať Dave jednoducho nezvláda ( už to tu ktosi napísal ), hlavne tie výškovo vyššie, darmo, aj hlasivky starnú. A ak ich aj spieva, už to proste nie je ono, posadí si to nižšie a tak to aj vyzerá. Martin potom asi volí také neutrálno, a tiež to potom tak vyzerá.
Ale čo by sme chceli?
Tiež by som bola rada, keby dali to, čo mi je blízke, ale v podstate je mi jedno, čo tam dajú, hlavne, že ich zasa uvidím, že zažijem tú atmosféru a osobne si myslím, že naposledy.

[ Príspevok bol upravovaný: 09 máj 2023 09:58 AM vykonal Liba ]
 Signatúra 

Život nie je spravodlivý, ale stále je dobrý.

‹ Prvá  < 3 4 5
5 z 5