Diskusné fórum je opäť otvorené. Priebežne sa pracuje na dizajne, takže redizajnom prejdú všetky jeho časti. To však neprekáža tomu, aby ste tu mohli opäť diskutovať!
Můj komentář před lety…
Depeche Mode: Sea Of Sin https://www.youtube.com/watch?v=fZ6RSkP_HxI&t=3s
Moře hříchu….co měl asi na mysli náš pan básník Martin, co tím textem chtěl říci pro koho to asi psal…
já v něm plavu a zrovna se potápím
Své tělo ukájím, když srdcem zatoužím a to mě při životě drží
Je to přece lepší a lepší, když je vlhčí a vlhčí
Moře hříchu, vím, kde jsi byla, ale je mi to jedno…mám se červenat či co?
Skvělá skladba, lahodná uším Průzračná elektronika
Pár dní pred 1. oficiálnym koncertom Memento Mori Tour sa objavil ďalši spoiler od “vraj” spoľahlivého zdroja, ktorý úspešne určil aj dátum zverejnenia 1. singla a taktiež aj dátum zverejnenia albumu. Tu je zoznam, podľa mňa je to hlúposť, ale uvidíme:
01. Song from Memento Mori
02. Song from Memento Mori
03. Song from Ultra
04. Song from Violator
05. Song from Black Celebration
06. Song from Music for the Masses
07. Song from Playing the Angel
08. Song from Memento Mori (Gore)
09. Song from Ultra (Gore)
10. Song from Memento Mori
11. Song from Memento Mori
12. Song from Songs of Faith and Devotion
13. Song from Contstruction Time Again
14. Song from Songs of Faith and Devotion
15. Song from Songs of Faith and Devotion
16. Song from Violator
17. Song from Music for the Masses
ENCORE:
18. Song from The Singles: 81-85 (Gore)
19. Song from Black Celebration
20. Song from Violator
21. Song from Violator
[ Príspevok bol upravovaný: 23 marec 2023 11:27 AM vykonal Dave & Mart ]
Určite, pravdepodobne ten daný človek už videl setlist a aby nič neprezradil konkrétne, tak to ohesloval názvami albumov. Ale aspoň takto zapracuje ľudská fantázia a zvedavosť. No na Depeche Mode mi to príde zvláštne, keďže je tam dosť málo piesní od r. 1998+ a taktiež málo piesní z nového albumu, tých 6-8 by kľudne mohlo zaznieť, napr. za mňa určite: Wagging Tongue, Ghosts Again, Before We Drown, People Are Good a Speak to Me ... týchto 5 by som chcel počuť na 100%, plus ešte nejaké 2-3 piesne.
[ Príspevok bol upravovaný: 23 marec 2023 11:25 AM vykonal Dave & Mart ]
neviem prečo ale mám tušák že My favourite stranger nebude súčastou Tour setlistu, vymenia ju za niečo iné z MM, bude to podobný prípad ako Scum, ktorú zahrali len na jednom private vystúpení a potom už nie…osobne si myslím že by live nefungovala kedže sa nikam nevyvíja, nie je spevavá, stále dokola to isté
Dúfam, že nie. Naživo znela veľmi dobre, ale nemusí sa hodiť na štadión. Čiže áno, kľudne sa to môže stať, ale počas halového turné, tam sa hodí určite.
set list je už vonku, ci je to origo hmm ale podľa reakcii zo zahraničných fór ANO, tak je to play list aj s ppci prekvapeniami, v tom dobrom zmysle slova
moj snovy setlist by bol komplet album Memento Mori bez poslednej skladby tu az na zaver koncertu, a potom na zaver the sun and the rainfall, black celebration, NLMDA, enjoy the silence, wrong, cover me, WIME, IYR. PJ, Freestate, clean, Waiting for the night, Freelove a zaverecna Speak to me